SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Wimbledon 2018: Roger Federer, prima victorie în echipamentul Uniqlo

Wimbledon 2018: Roger Federer, prima victorie în echipamentul Uniqlo

Roger Federer a jucat pentru prima dată în echipamentul Uniqlo la Wimbledon 2018

Ceea ce părea o glumă proastă, pentru că nu se prea putea vorbi de unul fără celălalt, despărţirea lui Roger Federer de Nike, a devenit realitate. El a jucat primul meci în noul echipament, cel al japonezilor de la Uniqlo. A făcut-o chiar pe iarba unde a scris istorie, la Wimbledon, şi parcă odată cu acest gest a murit ceva din istoria tenisului.

Federer demonstrează cel mai bine faptul că oricât de mulţi bani ai avea tot există o sumă care te poate cumpăra. Nu îl critic, probabil că toţi am fi făcut la fel, dar Federer e puţin altfel decât noi, oamenii. El este o legendă care parcă niciodată nu a făcut gesturi umane. Până acum, când a semnat pentru o sumă fabuloasă cu Uniqlo. 30 de milioane de dolari pe an, de trei ori mai mult decât îi dădea Nike. Plus un contract sigur de 10 ani, indiferent de cât ar avea de jucat. Adică 300 de milioane de dolari siguri. Nu ştiu ce om ar fi refuzat, dar cred şi sper că sunt câteva legende care ar fi făcut-o…

Embed from Getty Images

Trecând peste dezamăgirea de a vedea că şi idolii pot fi cumpăraţi, trebuie să revenim la sport şi să spunem că Federer a câştigat fără emoţii primul meci de la Wimbledon 2018: 6-1, 6-3, 6-4 cu sârbul Dusan Lajovic. E în turul secund şi priveşte cu încredere spre al nouălea titlu de la Wimbledon. mai ales că, foarte important, “şi-a schimbat pielea”, dar pantofii ba. Căci e încălţat tot cu Nike, semn că oricât de mult ar fi vrut să se despartă de firma americană – dacă nu mai ţineţi minte declaraţiile de acum două săptămâni, le recitiţi AICI -, nu îşi poate pune în pericol cariera încălţând altceva decât este obişnuit să poarte. Iar când joci şi câştigi din 1994 cu un brand, cu siguranţă te simţi bine în el.

Leave a Reply

Top