SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > Andrei Pavel are o nouă iubită, după despărțirea de Tamira Paszek. Iată cine este

Andrei Pavel are o nouă iubită, după despărțirea de Tamira Paszek. Iată cine este

antrenament romania andrei pavel

Povestea de dragoste dintre Andrei Pavel și austriaca Tamira Paszek s-a încheiat după cinci ani. Actualul antrenor al lui Marius Copil are acum o nouă iubită: Adriana Vârbanciu, managerul departamentului tenis de la Stejarii.
În vârstă de aproape 37 de ani, pe care îi va împlini pe 8 noiembrie, Adriana Vârbanciu este antrenoare de tenis exact în complexul Stejarii, unde locuiește Andrei Pavel. Ea a făcut parte, până în primăvară, și printre apropiații Tamirei Paszek, cu care petrecea mult timp împreună. Relațiile dintre ele s-au rupt acum, ele nemaifiind nici prietene pe Instagram. De altfel, nici Andei Pavel nu mai face parte dintre prietenii Tamirei pe rețeaua socială.

Conform Click!, Andrei Pavel (44 de ani) și jucătoarea austriacă de tenis Tamira Paszek (27 de ani) au pus capăt în primăvară relației care a durat 5 ani și în urma căreia Andrei s-a separat de Simone (52 de ani), mama celor doi copii ai săi, Caroline (19 ani) și Marius (16 ani).

Apărută mai întâi ca un zvon, în luna iulie, când ar fi petrecut o vacanță în Thasos, în Grecia, relația dintre ei a fost confirmată de cei doi prin postările pe care le-au făcut în aceste zile pe Instagram. Ei se află la Miami, alături de Marius Copil, iar valurile, soarele și nisipul arzător i-a făcut să nu se mai ascundă și, practic, să-și facă declarații de dragoste la fiecare postare, după cum puteți vedea mai jos.
Andrei Pavel si Adriana Varbanciu
Andrei Pavel si Adriana Varbanciu, imbratisati pe plaja din Miami, intr-o postare a lui Andrei pe Instastory

Andrei Pavel si Adriana Varbanciu
Andrei Pavel a postat pe Instagram si pe Facebook poza cu noua iubita, Adriana Varbanciu
Leave a Reply

Top