SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ATP Cincinnati 2018: Finala Roger Federer – Novak Djokovic, un clasic ajuns la episodul 46. Iată de la ce oră va avea loc

ATP Cincinnati 2018: Finala Roger Federer – Novak Djokovic, un clasic ajuns la episodul 46. Iată de la ce oră va avea loc

Finala turneului ATP de la Cincinnati 2018 este un vis pentru orice organizator de turnee. Elveţianul Roger Federer și sârbul Novak Djokovic vor juca unul împotriva celuilalt pentru a 47-a oară. Totul, de la ora 23.00, ora României.
În semifinalele turneului ATP de la Cincinnati 2018, Roger Federer a beneficiat de abandonul lui David Goffin, la scorul de 7-6 (3), 1-1, din cauza unei accidentări la umăr a acestuia.

În schimb, Djokovic a avut de luptat și l-a învins, în semifinale, pe croatul Marin Cilic, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, în două ore şi 32 de minute de joc.

Foştii lideri ATP se vor întâlni pentru a 46-a oară în carieră, aceasta fiind a doua cea mai lungă rivalitate din Era Open. Doar Novak Djokovic – Rafael Nadal are mai multe partide, 52.

Djokovic conduce cu 23-22 în întâlnirile directe, dar ultima oară au evoluat unul împotriva celuilalt în urmă cu 31 de luni, în semifinalele Australian Open, când s-a impus sârbul, cu 6-1, 6-2, 3-6, 6-3.

Finala dintre cei doi, care e programată imediat după finala feminină, dintre Simona Halep și Kiki Bertens, e interesantă și din alt punct de vedere: dacă Federer a câștigat toate cele 7 finale disputate la Cincinnati, Djokovic le-a pierdut pe toate cele cinci în care a ajuns de-a lungul carierei.
CITEȘTE ȘI:  FOTO: Roger Federer s-a antrenat în Italia

Leave a Reply

Top