SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Cea mai slabă ediție a US Open pentru românce din 2012 încoace

Cea mai slabă ediție a US Open pentru românce din 2012 încoace

Sorana Cirstea, supărată la US Open 2018

România a rămas fără jucătoare pe tabloul principal de la US Open 2018. Din acest punct de vedere este cea mai slabă ediție din ultimii 6 ani. Culmea, contraperformanța a fost realizată la singura ediție din istorie la care liderul mondial a fost chiar din țara noastră.
Sorana Cîrstea, ultima surpaviețuitoare a ”armatei” româncelor de la US Open 2018, a fost eliminată în turul secund de rusoaica Maria Sharapova. Rusoaica s-a impus cu scorul de 6-2, 7-5, după un meci care a durat o oră şi 50 de minute.

Astfel, pentru jucătoarele noastre, proba de simplu de la US Open a devenit amintire. Simona Halep și Monica Niculescu au fost eliminate în primul tur, iar Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan au părăsit competiția în turul secund. Mihaela Buzărnescu nu a putut juca, din cauza accidentării la gleznă suferite la Montreal, la începutul lunii august.

Aceasta este cea mai slabă performanță a româncelor pe tabloul de simplu de la US Open din 2012 încoace. Atunci, Sorana Cîrstea, Edina Gallovits-Hall, Simona Halep și Irina Begu erau eliminate tot în turul secund.

De atunci, mereu am avut o româncă măcar în turul al treilea, adică în 16-imile de finală.Cele mai bune performanțe ale româncelor la US Open în perioada 2012 – 2018

2018: Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan au fost eliminate în turul secund.

2017: Monica Niculescu, eliminată în turul al treilea.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, după înfrângerea categorică din semifinalele Rogers Cup de la Toronto: ”A fost una din zilele mele proaste”

2016: Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală.

2015: Simona Halep s-a oprit în semifinale.

2014: Simona Halep a ajuns în turul al treilea.

2013: Simona Halep a fost învinsă în optimile de finală.

2012: Sorana Cîrstea, Edina Gallovits-Hall, Simona Halep și Irina Begu au fost eliminate în turul secund.
Leave a Reply

Top