SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > FOTO: Cum va arăta echipamentul Simonei Halep la US Open 2018

FOTO: Cum va arăta echipamentul Simonei Halep la US Open 2018

simona halep interviu

Cele patru turnee de Grand Slam dint-un sezon sunt toat atâtea prilejuri pentru producătorii de echipamente sportive pentru a-și lansa noile linii. Nici US Open nu face excepție, așa că peste zece zile vom vedea jucătorii și jucătoarele în noi ținute. Iată ce va purta Simona Halep.
Intrată în familia Nike în această primăvară, Simona Halep va purta echipamentul de serie ce va fi lansat cu rpilejul US OPen. Adică o rochiță portocalie în sesiunea de zi și una de culoare noagră în sesiunea de seară, atunci când va fi programată în nocturnă de către organizatori.

Echipamentul Simonei Halep la US Open 2018
Așa arată rochița portocalie pe care o va purta Simona Halep la US Open 2018

Modelul ales de Nike pentru ședința foto a noului echipament a fost americanca Sloane Stephens, chiar deținătoarea titlului la New York și una dintre principalele rivale ale Simonei Halep în circuit. Cele două vor purta la turnee aceleași modele de haine, deoarece niciuna nu a intrat încă în galeria selectă a jucătoarelor pentru care se fac linii personalizate. În termeni de afaceri, ”galerie selectă” înseamnă jucătoare care vând echipamente. Acum în această categorie sunt, de exemplu, Serena Williams și Maria Sharapova, de la Nike sau Caroline Wozniacki de la Adidas.
Sloane Stephens a fost fotomodel pentru colecția de toamnă a echipamentului Nike pentru US Open 2018
Sloan Stephens a fost fotomodel pentru colecția de toamnă a echipamentului Nike pentru US Open 2018

Conform ”fișei tehnice” a echipamentului, acesta este fabricat dintr-un material ce folosește o yehnologie Nike Zonal Cooling, ceea ce îl face nu doar confortabil, dar și răcoros, lucru foarte important având în vedere temperatura, dar și umiditatea de la New York, locul unde se desfășoară US Open 2018. Modelul este inspirat din moda ediției din 1968 a turneului de la Flushing Meadows, cei de la Nike dorind să facă un fel de arc peste timp prin această ținută.
Sloane Stephens, sedinta foto Nike
Sloane Stephens a început să fie tot mai solicitată pentru ședințe foto atât cu echipament, cât și fără

CITEȘTE ȘI:  WTA Madrid 2019: De la ce oră va juca sâmbătă în finală Simona Halep
Leave a Reply

Top