SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Mihaela Buzărnescu continuă exercițiile de recuperare pentru a prinde US Open 2018

FOTO: Mihaela Buzărnescu continuă exercițiile de recuperare pentru a prinde US Open 2018

Mihaela Buzarnescu e in turul 3 la Wimbledon 2018

Accidentată în turul secund al turneului Rogers Cup 2018, care a avut loc la Montreal, Mihaela Buzărnescu se află într-o cursă contracronometru pentru revenire. Ea speră să poată juca la US Open 2018 și pentru asta deja a început recuperarea.
Diagnosticul inițial, entorsă de gradul trei, nu prea îi dădea șanse de a participa la US Open 2018, dar Mihaela Buzărnescu speră să contrazică medicii. Ea a început deja recuperarea, deși a trecut doar o săptămînă de când și-a dat piciorul peste cap în meciul cu Elina Svitolina, din turul al doilea de la Rogers Cup 2018. (AICI revedeți accidentarea).

Azi a postat și o primă fotografie de la recuperare. După cum se vede, principala informație e că piciorul drept nu mai e în ghips, ceea ce înseamnă că poate începe mișcările cu el pentru recăpătarea elasticității gleznei.
”Mă simt tot mai bine și ăsta e cel mai important lucru. Fac tot ce depinde de mine pentru a mă recupera cât mai rapid posibil”, a declarat Mihaela Buzărnescu azi, pentru telekomsport.ro. Să sperăm că va reuși să se refacă, dar, mai ales, că nu va risca nimic doar din dorința de a juca, Pentru că e mai bine să ratezi un US Open, dar să poți juca fără probleme de sănătate tot restul sezonului, dacât să joci cu probleme de sănătate la US Open și să ratezi tot restul sezonului din cauza recuperării insuficiente.

Mihaela Buzărnescu a început recuperarea în SUA
Mihaela Buzărnescu a început recuperarea în SUA
Leave a Reply

Top