SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Rafael Nadal, de partea celor de la Roland Garros în scandalul cu Serena Williams

Rafael Nadal, de partea celor de la Roland Garros în scandalul cu Serena Williams

Serena Williams, echipament Roland Garros2018

Spaniolul Rafael Nadal s-a trezit implicat în discuțiile referitoare la interdicția purtării echipamentelor ”catsuit” la Roland Garros, modă lansată de Serena Williams, la ediția din 2018.
“Eu cred că fiecare turneu are dreptul de a face ceea ce consideră mai bine. Când ai un turneu precum cel de la Wimbledon care face ce vrea, nu poţi să spui unui alt turneu că trebuie să facă altfel. Este opinia mea. De ce, dacă Wimbledonul are propriile sale regului, turneul de la Roland Garros nu ar putea să le aibă?“, a spus Nadal, răspunzând unei întrebări pe această temă.

Zilele trecute, preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a criticat costumul de tip “catsuit” purtat de Serena Williams la Roland Garros, precizând că acel tip de echipament nu va mai fi permis la ediţiile viitoare ale turneului. ”Vom cere producătorilor să ne prezinte înainte echipamentele. Cred că uneori mergem prea departe. De exemplu, echipamentul Serenei de anul acesta nu va mai fi acceptat. Trebuie să respecţi jocul şi locul“, a declarat el pentru Tennis Magazine.

Serena Williams nu a fost deranjată de discuțiile referitoare la acest subiect. Ea a reamintit doar că a folosit acel echipament în scopuri medicale, pentru a evita formarea cheagurilor de sânge, problemă cu care s-a confruntat după ce a născut.

Cea mai frumoasă replică a venit de la producătorul echipamentului, Nike. Americanii au scris pe Twitter: “Poţi să scoţi supereroina din costumul ei, dar nu poţi niciodată să-i iei superputerile.”CITEȘTE ȘI:  3 români pe tablourile principale de Juniori de la Roland Garros, la simplu

Leave a Reply

Top