SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a mai depășit o bornă. E doar a șaptea jucătoare din istorie care reușește asta!

Simona Halep a mai depășit o bornă. E doar a șaptea jucătoare din istorie care reușește asta!

Simona Halep si bucuria victoriei la Montreal Rogers Cup 2018

Simona Halep trăiește cea mai frumoasă perioadă a carierei. Diseară, ea poate deveni prima jucătoare din istorie care reușește dubla Rogers Cup – Cincinnati. Indiferent de rezultatul finalei cu Kiki Bertens, românca a trecut un nou prag în ceea ce privește câștigurile din tenis: 27 de milioane de dolari.
CITEȘTE ȘI: Ora finalei de la Cincinnati 2018,Simona Halep – Kiki Bertens

Înaintea startului turneului de la Cincinnati, Simona Halep adunase în cont 26.741.351 dolari. Având în vedere că premiul pentru prezența în finală este de 262.364 de dolari, înseamnă că și dacă ar fi fost învinsă, ea trecea de pragul psihologic de 27 de milioane. Concret, ea ajungea la un total de 27.003.715 dolari obținuți doar din premii. O victorie în meciul de aseară i-ar fi adus în cont 530.000 de dolari, ceea ce ar fi dus-o la un total de 27.271.351. Astfel, Simona Halep a devenit a șaptea jucătoare din lume care a trecut de granița celor 27 de milioane de dolari obținute în carieră. Ea e foarte aproape de ocupanta locului șase în clasamentul all-time, poloneza Agnieszka Radwanska. Aceasta are cu doar jumătate de million mai mult decât românca, o distanță mică având în vedere forma Simonei, dar și premiile foarte mari care se acordă acum în circuitul profesionist.
CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, la bordul avionului privat cu care a zburat la Cincinnati. Românca şi-a aflat şi prima adversară de la WTA Cincinnati 2018

Leave a Reply

Top