SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open 2018: Programul televizărilor Eurosport de la ediția 2018. Ce emisiuni a pregătit postul TV

US Open 2018: Programul televizărilor Eurosport de la ediția 2018. Ce emisiuni a pregătit postul TV

flushing meadows arena acoperis

A devenit deja o tradiție ca meciurile turneelor de Grand Slam să fie televizate pe Eurosport. Având în vedere că luni debutează a 50-a ediție a turneului de la US Open, iată ce surprize a pregătit Eurosport iubitorilor tenisului din România.
Ediția cu numărul 50 a celebrului Mare Șlem american va avea parte de cea mai cuprinzătoare acoperire din partea Eurosport. Mai mult tenis ÎN DIRECT decât oricând, de pe terenurile de la Flushing Meadows, atât la TV cât și pe platformele digitale

Peste 300 de ore de tenis ÎN DIRECT (mai mult ca niciodată) vor fi transmise din cadrul turneului principal, de pe toate cele 16 terenuri. Oricare dintre meciurile de la US Open, va putea fi urmarit pe Eurosport Player ÎN DIRECT. Este pentru prima dată în istorie când toate meciurile de pe toate terenurile vor fi transmise în direct de la Flushing Meadows.

Transmisiunile exclusive ale Eurosport de pe teritoriul european (excepție Regatul Unit și exclusivitate parțială în Austria și Elveția) vor cuprinde din nou, cei mai buni experți în tenis: Mats Wilander, Barbara Schett, John McEnroe și Patrick Mouratoglou – antrenorul Serenei Williams – împreună cu foști jucători celebri, precum Boris Becker și Barbara Rittner (Germania); Marion Bartoli și Henri Leconte (Franța); Alex Corretja (Spania) și pentru prima data de la Flushing Meadows, campioana din 2015 – Flavia Pennetta – va oferi analize și comentarii pentru Eurosport Italia.

Pentru a se asigura că fanii tenisului sunt informați continuu din orice unghi, Eurosport va oferi mai mult conținut digital de la Flushing Meadows în 2018. Ca urmare a succesului vodcast-urilor de la Roland Garros, mai multe versiuni locale dar și internaționale urmează să fie produse pe perioada US Open.

Telespectatorii din Germania vor putea urmări comentariile lui Boris Becker în timpul Aufschlag Becker alături de Barbara Rittner. În Italia, Flavia Pennetta va prezenta o emisiune specială – Langolo Di Flavia – iar Alex Corretja va contribui la La Casa Del US Open pentru publicul spaniol. Toate emisiunile vor avea câte patru episoade, pe parcursul celor două săptămâni și vor fi completate de emisiunea “Legendele tenisului” cu John McEnroe și Mats Wilander, în care își va face apariția și Patrick Mouratoglou, alături de alți invitați speciali din lumea tenisului.Emisiunile Eurosport pentru US OPEN 2018

Mai multe detalii despre acoperirea Eurosport a ultimului turneu de Mare Șlem al anului:

• Încă o dată, Mats Wilander și Barbara Schett vor găzdui emisiunea zilnică de la Eurosport, Game Schett & Mats, unde duo-ul va analiza și va previzualiza cele mai bune meciuri. De asemenea, cei doi vor realiza și diferite interviuri cu cele mai mari nume la ora actuală în tenis, de două ori pe zi, din New York.

• Patrick Mouratoglou va analiza jocul tenismenilor la The Coach, unde va folosi realitatea augmentată și, pentru prima dată în New York, tehnologia 3D.

• Pentru a adăuga o valoare în plus platformei Eurosport Player, zece meciuri clasice din istoria US Open vor fi disponibile exclusiv pe parcursul turneului. Dintre confruntările celebre se numără finala din 2002 dintre Pete Sampras și Andre Agassi, meciul dintre Rafael Nadal și Novak Djokovic din 2011 și finala feminină din 2012 dintre Serena Williams și Victoria Azarenka.Cine comentează la Eurosport România US Open 2018

La Eurosport România, US Open 2018 va fi prezentat și analizat de comentatorii Radu Abramescu, Dragoș Suciu, Radu Antofi, Cristi Petre, Sorin Popescu, Valentin Protopopescu și jurnalistul sportiv Luminița Paul.

Eurosport, care deține drepturile de difuzare pentru toate cele patru turnee de Mare Șlem pe majoritatea piețelor europene, a avut un real succes în anul 2018, înregistrând o audiență TV și digitală record pentru Roland Garros – cea mai reușită ediție a canalului din ultimii 13 ani – și totodată și cu Australian Open dar în anumite teritorii.

Leave a Reply

Top