SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open 2018: Simona Halep, învinsă în primul tur, intră în istoria negativă a turneului american

US Open 2018: Simona Halep, învinsă în primul tur, intră în istoria negativă a turneului american

SImona Halep tipa la US Open 2018

Primul meci al drumului spre titlul așteptat la US Open 2018 a însemnat pentru Simona Halep ultima partidă înaintea drumului spre casă. Ea a fost eliminată în primul tur și a stabilit un record negativ, fiind primul cap de serie numărul 1 de pe tabloul feminin eliminat în primul meci în istoria US Open!
Simona Halep a fost învinsă cu scorul de 6-2, 6-4, de Kaia Kanepi din Estonia,în primul tur al turneului de la US Open 2018. Din păcate, Simona va rămâne în istoria competiției ca prima favorită principală care pierde în primul tur al US Open, în Era Open.

Fără să mă consider vreun specialist, dacă ar trebui să caut o cauză a înfrângerii, probabil că de vină pentru aceasta este faptul că la US Open nu îi este permis antrenorului să vină lângă sportivă să îi dea sfaturi în momentele dificile. Sunt convins că dacă avea această posibilitate, Darren Cahill o scotea și de data aceasta pe Simona din starea dezastruoasă în care s-a aflat, așa cum s-a întâmplat de foarte multe ori în acest sezon.
De altfel, el de multe ori a atras atenția asupra acestui lucru, declarând încă de acum doi ani că va încerca să reducă numărul intervențiilor din timpul partidelor tocmai pentru a o învăța pe Simona să treacă singură peste momentele grele. Din păcate, ea nu renunță atât de ușor la aceste momente, iar asta a costat-o acum…

g

Leave a Reply

Top