SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open 2018: Sorana Cîrstea, singura româncă învingătoare marți. Mihaela Buzărnescu s-a retras

US Open 2018: Sorana Cîrstea, singura româncă învingătoare marți. Mihaela Buzărnescu s-a retras

Sorana Cirstea s-a calificat in optimi la Nurnberg

Sorana Cîrstea a fost singura jucătoare din România care a reușit să se califice în turul secund al US Open 2018 marți, în ziua a doua a turneului de Grand Slam. Mihaeal Buzărnescu s-a retras înaintea meciului din primul tur, Monica Niculescu a pierdut după un meci maraton, iar Marius Copil a fost prea afectat de șansa ratată în primul set al meciului cu Marin Cilic și s-a retras în setul al treilea.
Sorana Cîrstea, performera zilei de marți dintre românce, a învins-o cu scorul de 6-3, 3-6, 7-5, pe Alison Riske. Ea va juca în turul secund contra rusoaicei Maria Sharapova.

Mihaela Buzărnescu s-a retras înaintea meciului din primul tur contra cehoaicei Marketa Vondrousova și niciodat nu m-a bucurat mai mult retragerea unei sportive. Pentru că asta înseamnă că Mihaela a pus sănătatea înaintea punctelor și banilor, iar acest lucru echivalează cu prelungirea activității sportive. Dacă forța acum, risca să se reaccidenteze, sau să rămână cu dureri pe durata întregului an. Așa, a ratat US Open-ul, dar poate juca la nivel maxim în următoarele turnee.

Monica Niculescu a mai bifat un meci mataton. Din păcate, după două ore şi 38 de minute de joc, ea a fost învinsă cu 3-6, 7-5, 6-4 de israelianca Julia Glushko, o jucătoare venită din calificări.

La masculin, Marius Copil a reușit să se bată singur în primul set al meciului cu croatul Marin Cilic. Românul a condus cu 5-1, 40-0 în primul set, dar a pierdut cu 7-5! Apoi, a pierdut cu 6-1 setul secund și s-a retras în cel de-al treilea, la scorul de 1-1, din cauza unor probleme la gleznă.CITEȘTE ȘI:  Maria Sharapova a revenit cu o victorie. Iată cu cine va juca în optimi

Leave a Reply

Top