SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Cincinnati 2018: Simona Halep joacă duminică seară finala. De la ce oră poate scrie istorie

WTA Cincinnati 2018: Simona Halep joacă duminică seară finala. De la ce oră poate scrie istorie

Simona Halep WTA Cincinnati 2018

Simona Hhalep poate scrie o pagină de istorie în tenisul mondial feminin. Ea poate deveni prima jucătoare din circuit care reușește să facă dubla Rogers Cup – Cincinnati. Pentru aceasta, va trebui să o depășească, diseară, în finala americană pe olandeza Kiki Bertens. Meciul va avea loc de la ora 21.00, ora României.
În semifinalele turneului WTA Cincinnati 2018, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-3, 6-4 pe Arina Sabalenka, din Belarus. Astfel, Simona Halep va juca pentru a treia oară în ultimii patru ani finala turneului american, dar de data aceata are șansa de a scrie o pagină cu adevărat de aur în istoria tenisului feminin. Până acum nimeni nu a reușit ”dubla” Rogers Cup – Cincinnati!

Adversară în drumul spre glorie îi va fi duminică seară, de la ora 21.00, olandeza Kiki Bertens, o jucătoare pe care dacă ar întâlni-o în orice altă fază a oricărui alt turneu ne-am simți ușurați, pentru că ar trebui să o depășească lejer. Dar acum, fiind vorba de o finală, fiind vorba de o oboseală care în mod inevitabil s-a acumulat, partida va avea o desfășurare specială, dar să sperăm că victoria va fi tot a jucătoarei noastre, care conduce cu scorul de 3/1 în meciurile diercte. În ceea ce o privește, Kiki Bertens a învins-o în semifinală pe Petra Kvitova.

Finala de la Cincinnati va fi televizată pe Digi Sport. Ea este a șasea pentru Simona Halep în acest an, în care a cucerit deja trei trofee: Shenzhen, Roland Garros și Rogers Cup. A pierdut trofeele de la Australian Open și Roma. În total, aceasta este a 33/a finală WTA a carierei pentru româncă. Eaq a cucerit până acum 18 titluri.Leave a Reply

Top