SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Simona Halep, fotografiată cu tehnică din 1918 în cadrul proiectului ”100 de chipuri românești”. Iată imagini inedite de la ședința foto

Simona Halep, fotografiată cu tehnică din 1918 în cadrul proiectului ”100 de chipuri românești”. Iată imagini inedite de la ședința foto

Simona Halep, la petrecerea jucătoarelor de la Rogers Cup Montreal 2018

Simona Halep, liderul clasamentului mondial WTA, a avut luni o zi specială. Ea a fost protagonista unei ședințe foto inedite, în cadrul unui proiect minunat: ”100 de chipuri românești”.
Simona Halep a fost fotografiată de cu tehnica folosită în timpul Marii Uniri din 1918. Această ședință foto este parte a unui proiect consacrat centenarului Unirii și care încearcă să reunească cele mai importante 100 de personalități ale neamului românesc. Acest lucru a fost făcut chiar în ziua în care Simona a început săptămâna 46 în fruntea clasamentului mondial WTA.

Cel mai bine explică despre ce e vorba chiar cei implicați. Iată descrierea proiectului pe site-ul proiectului: ”Timp de un an de zile facem o radiografie a societății românești de astăzi folosind ca punct de plecare fotografierea celor mai importanți și spectaculoși români cu tehnica fotografică folosită în timpul Marii Uniri de la 1918. Din sute de portrete, din multe evenimente și un bal, din reportaje și eseuri, din interviuri și un album tipărit dar care continuă în mediul online construim o imagine de ansamblu a societății noastre așa cum este ea astăzi, în 2018. Cu bune și cu rele, în alb și negru, dar cu multe nuanțe de gri”.

Mai jos vedeți imagini de la ședința foto care a avut loc la Athenee Palace Hilton, din București. Ele au fost publicate pe pagina de Facebook 100dechipuri. 

Leave a Reply

Top