SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open 2018: De la ce oră se joacă finala masculină Juan Martin del Potro – Novak Djokovic și cine o televizează

US Open 2018: De la ce oră se joacă finala masculină Juan Martin del Potro – Novak Djokovic și cine o televizează

Novak Djokovic este a cincea oară în finala de la Wimbledon

US Open 2018 a ajuns la ora ultimei finale. E vorba de cea masculină, care încheie, în mod tradițional, fiecare ediție a turneului de Grand Slam. Anul acesta, pentru titlu se vor lupta doi foști campioni: Juan Martin del Potro și Novak Djokovic.
Finala masculină de la US Open 2018 va avea loc duminică seară, de la ora 23.00, ora României. Meciul va fi televizat de Eurosport.

CITEȘTE ȘI: Naomi Osaka e noua campioană a fetelor la US Open 2018

Juan Martin del Potro și Novak Djokovic se vor întâlni pentru a 19-a oară. Sârbul are un avantaj moral consistent, conducând cu 15-3 la meciurile directe. Dar într-o finală nu se știe niciodată, mai ales că argentinianul Juan Martin del Potro se simte mereu perfect la US Open, turneu la care a cucerit, în 2009, singurul titlu de Mare Șlem din carieră.
CITEȘTE ȘI: Bethanie Mattek Sands, prima victorie după oribila accidentare la genunchi

Pentru Djokovic acest meci reprezintă posibilitatea de a adăuga la coroană al treilea diamant american. De asemenea, reprezintă oportunitatea de a reveni pe locul 3 în clasamentul mondial. El ocupă acum poziția a patra în clasamentul live, iar o victorie în finală ar face ca el și Del Potro să facă schimb de locuri, adică argentinianul să coboare pe locul 4, iar Djokovic să urce pe poziția a treia.

Leave a Reply

Top