SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > US Open 2018: Naomi Osaka, prima japoneză campioană de Grand Slam: ”M-am simțit din nou copil”

US Open 2018: Naomi Osaka, prima japoneză campioană de Grand Slam: ”M-am simțit din nou copil”

Naomi Osaka e noua campioana la US Open 2018

Naomi Osaka a reușit să scrie istorie la US Open 2018, după ce a devenit prima jucătoare japoneză campioană într-un turneu de Grand Slam. Ea a învins-o pe Serena Williams, idolul ei.
În finala feminină de la US Open 2018, Naomi Osaka a învins-o cu scorul de 6-2, 6-4 pe Serena Williams, marea favorită a meciului. A fost un meci care a fost marcat de momente mai puțin sportive în setul secund, când certurile Serenei cu arbitrul de scaun au dus la penalizarea americancei cu un game, care a fost și decisiv în stabilirea învinătoarei setului secund până la urmă.

La final, japoneza a fost extrem de emoționată, pentru că își învinsese idolul. La conferința de presă  ea a recunoscut acest lucru: ”Când am îmbrăţişat-o pe Serena la fileu, m-am simţit din nou ca un copil. Când eram mică am scris o compunere despre ea în clasa a treia. Am spus: ”Vreau să fiu ca ea”. Îmi voi aminti mereu de Serena pe care o iubesc. A fost foarte drăguţă cu mine la fileu şi pe podium”, a spus Osaka la întâlnirea cu ziariștii.

Embed from Getty Images
“Cred că poate în câteva zile îmi voi da seama ce am reuşit. Am simţit că nu trebuie să mă las copleşită de emoţii, doar să mă concentrez să joc tenis pentru că asta m-a adus la acest punct”, a mai spus Naomi Osaka.

CITEȘTE ȘI:  Mihaela Buzărnescu ar putea deveni a cincea româncă din istorie intrată în Top 20 WTA. Ce loc va ocupa dacă va câştiga finala la San Jose 2018

Leave a Reply

Top