SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open 2018: S-a stabilit prima semifinală. Serena Williams continuă marșul spre titlu. A depășit o bornă importantă în clasamentul WTA

US Open 2018: S-a stabilit prima semifinală. Serena Williams continuă marșul spre titlu. A depășit o bornă importantă în clasamentul WTA

Serena Williams, bucuroasa la US Open 2018

Serena Williams continuă marșul spre titlul de la US Open 2018. Ea s-a calificat în semifinale și va reveni și între cele mai valoroase 20 de jucătoare ale lumii.




În sferturile de finală ale turneului de la US Open 2018, Serena Williams a învins-o cu scorul de 6-4, 6-3, pe sportiva cehă Karolina Pliskova şi s-a calificat pentru a 12-a oară în semifinale la US Open.

În vârstă de 36 de ani, Serena va reveni între cele mai valoroase 20 de jucătoare ale lumii la un an de la nașterea fetiței ei, Olympia, în septembrie 2017.

În semifinale, Williams va evolua contra letonei Anastasija Sevastova, care a eliminat-o cu 6-2, 6-3 pe câştigătoarea de anul trecut, Sloane Stephens.

Cea de-a doua semifinală de la US Open 2018 va fi stabilită diseară, după disputarea meciurilor Naomi Osaka – Lesia Tsurenko și Carla Suarez Navarro – Madison Keys.



Leave a Reply

Top