SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Mihaela Buzarnescu > WTA Beijing 2018: Simona Halep și Mihaela Buzărnescu și-au aflat adversarele din primul tur

WTA Beijing 2018: Simona Halep și Mihaela Buzărnescu și-au aflat adversarele din primul tur

Simona Halep la Beijing

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu, singurele reprezentante ale României pe tabloul principal de la Beijing, și-au aflat adversarele din primul tur.




Simona Halep, principala favorită a turneului de la Beijing, va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări. Apoi, ar urma să o întâlnească pe învingătoarea partidei dintre grecoaica Maria Sakkari și croata Donna Vekic. În turul al treilea, ar putea juca împotriva australiencei Ashleigh Barty sau a letonei Anastasija Sevastova. În sferturi, calculele hârtiei le dau ca favorite pentru a-i ieși în față pe americanca Sloane Stephens sau pe Petra Kvitova. Semifinala le-ar putea pune față în față pe Simona și pe contracandidata ei la poziția de lider mondial în acest final de sezon, nemțoaica Angelique Kerber.

Mihaela Buzărnescu, aflată la primul turneu după accidentarae suferită în Canada, în luna august, va juca în primul tur contra belarusei Aliaksandra Sasnovici. Apoi, va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre Karolina Pliskova și Samantha Stosur.

În calificări am avut trei jucătoare: Ana Bogdan, care deja a fost eliminată, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea. Ultimele două jucau în primul tur când meciurile au fost întrerupte de ploaie.



Leave a Reply

Top