SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > WTA Tashkent 2018: Irina Begu și Raluca Olaru, învinse în finala de dublu. Irina Begu urcă pe cel mai bun loc al carierei

WTA Tashkent 2018: Irina Begu și Raluca Olaru, învinse în finala de dublu. Irina Begu urcă pe cel mai bun loc al carierei

irina begu si raluca olaru alaturi de celelalte finaliste ale turneului de la Tashkent 2018

Irina Begu şi Raluca Olaru au pierdut finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA International de la Tashkent. Totuși, Irina are motive de satisfacție.
În finala probei de dublu de la Tașkent, Irina Begu și Raluca Olaru, principalele favorite ale competiției, au fost învinse cu scorul de 7-5, 6-3 de cuplul Olga Danilovic/ Tamara Zidansek, după aproape o oră şi jumătate de joc.

Româncele s-au ales cu un cec de câte 3.200 de euro, dar și cu 180 de puncte. Tocmai acestea sunt mai importante, căci, de luni, ambele jucătoare vor urca două locuri în clasamentul mondial al specialității.

Irina Begu va ocupa locul 22, cel mai bun din carieră la dublu. Ea este liderul româncelor în această ierarhie. În ceea ce o privește pe Raluca Olaru, aceasta va ocupa locul 52.

Leave a Reply

Top