SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Ana Bogdan are un nou antrenor. Iată cu cine lucrează acum

Ana Bogdan are un nou antrenor. Iată cu cine lucrează acum

Ana Bogdan a purtat un costum negru la Roland Garros 2018

Ana Bogdan, a cincea româncă în clasamentul WTA, are de puțin timp un nou antrenor: Andrei Mlendea. Cei doi se află la Hong Kong, unde ea va juca pe tabloul principal.
Antrenată în cea mai mare parte a sezonului 2018 de Gabi Moraru, ocupanta locului 80 în clasamentul WTA, Ana Bogdan, a decis că este timpul să facă o schimbare. Așa că ea are un nou antrenor: Andrei Mlendea.

Mlendea este un nume deja cunoscut în circuitul tenisului profesionist. Până în vară, el a fost antrenorul lui Marius Copil, pe care l-a ajutat să intre în premieră în Top 100 ATP și care s-a despărțit de el când a decis să-l ia în echipă pe Andrei Pavel. Dacă aceea a fost cea mai importantă colaborare cu un jucător de top din ATP, Mlendea a avut rezultate foarte bune, aș putea să spun chiar mai bune când a lucrat în circuitul feminin. Colaborarea dintre Ana Bogdan și Andrei Mlendea a fost dezvăluită de Ana pe Instastory, când a publicat o fotografie de la o plimbare prin Hong Kong, locul noii aventuri tenisistice a carierei jucătoarei noastre. Ana Bogdan este direct acceptată pe tabloul turneului asiatic.

Ana Bogdan și antrenorul ei, Andrei Mlendea, în Hong Kong
Ana Bogdan, alături de noul ei antrenor, Andrei Mlendea, la plimbare prin Hong Kong

Andrei Mlendea, noul antrenor al Anei Bogdan, a mai lucrat cu Simona Halep și Jelena Jankovic

El a pregătit de-a lungul timpului două jucătoare foarte importante. Prima a fost Simona Halep, în 2013, în acea perioadă în care actualul lider mondial a avut acea explozie care a propulsat-o spre înălțimi. A doua a fost, în 2014, Jelena Jankovic, pe care a ajutat-o să revină în Top 10 WTA.Ana Bogdan și Andrei Mlendea, împreună cu Monica Niculescu și Raluca Olaru la Ambasada României din China

Zilele trecute, Ana Bogdan, Monica Niculescu și Raluca Olaru au fost invitate la Ambasada României de la Beijing. Dacă vă uitați pe pagina de Facebook a Ambasadei României la Beijing, îl puteți vedea și pe Andrei Mlendea alături de fete, dar și pe antrenorul Monicăi, Călin Ciorbagiu, dar și pe Norris Măgeanu, logodnicul Anei Bogdan.

Ana Bogdan, Monica Niculescu si Raluca Olaru la Ambasada Romaniei din China
Ana Bogdan, Raluca Olaru, Monica Niculescu, Călin Ciorbagiu si Andrei Mlendea, la Ambasada Romaniei din China

Leave a Reply

Top