SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a ales sănătatea: s-a retras de la turneul WTA de la Moscova

Simona Halep a ales sănătatea: s-a retras de la turneul WTA de la Moscova

Simona Halep a pierdut in primul tur la US Open si la Wuhan

Ceea ce era de așteptat să se întâmple s-a întâmplat: Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Moscova, alegând sănătatea în locul banilor.
Simona Halep a luat cea mai bună decizie pentru sănătatea ei: a anunțat că se retrage de la turneul de la Moscova, und ear fi trebuit să fie cap de serie numărul 1 și ar fi urmat să joace miercuri în optimile de finală contra Anastasiei Pavlyuchenkova. Ea nu este refăcută după hernia de disc cu care a fost diagnosticată acum 10 zile, iar luni declara că există o posibilitate mare de a se retrage de la Moscova, dar și de la Turneul Campioanelor.

Deocamdată, Simona s-a retras doar de la competiția din capital Rusiei, unde va fi înlocuită de înlocuită de jucătoarea greacă Valentini Grammatikopoulou, numărul 170 mondial.

Oricum, așa cum anunțase Simona Halep la plecarea spre Rusia, obiectivul ei era acela de a rămâne lider mondial până la finalul anului, iar cum luni dimineață WTA confirmase că acest lucru e deja sigur, nu a mai avea de ce să rămână să lupte pentru trofeul de la Moscova.Leave a Reply

Top