SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a dezvăluit care sunt favoritele ei pentru Turneul Campioanelor 2018: ”Văd jucătoare care au șanse mari”

Simona Halep a dezvăluit care sunt favoritele ei pentru Turneul Campioanelor 2018: ”Văd jucătoare care au șanse mari”

Simona halep sărută trofeul cucerit la Roland Garros 2018

Absentă la Turneul Campioanelor de la Singapore, la care a reușit să se califice pentru al cincilea an consecutiv, Simona Halep a dezvăluit cine sunt favoritele ei la cucerirea titlului anul acesta.
”Acest turneu este important pentru toată lumea, pentră că joci alături de cele mai bune 8 jucătoare din lume. Înseamnă că ai avut un an bun, un an extraordinar, dacă te-ai calificat la acest turneu. Pentru mine, chiar înseamnă foarte mult, pentru că am reușit să mă calific aici pentru al cincilea an consecutiv. Iar anul viitor sper să o pot face din nou”, a declarat Simona Halep la conferința de presă susținută sâmbătă, la Singapore.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Simona Halep despre modificările de regulament de la Wimbledon 2019Pe cine vede Simona Halep câștigătoare la Turneul Campioanelor 2018

Așa cum e normal, Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a fost întrebată pe cine vede câștigătoare la Turneul Campioanelor 2018. ”Fiecare meci de anul acesta va fi ca o finală. Mereu am spus asta, la fiecare ediție. Văd jucătoare care au șanse mari, cum ar fi Wozniacki, pentru că ea a câștigat anul trecut și cred că suprafața i se potrivește. Petra are, de asemenea, o șansă mare. Osaka la fel. Cred că toată lumea are o șansă mare și nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Emoțiile vor juca un rol foarte mare. Vom vedea ce va fi”, a mai spus Simona Halep.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Caroline Wozniacki s-a relaxat la cricket!

CITEȘTE ȘI: Componența grupelor la Turneul Campioanelor 2018

Leave a Reply

Top