SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a plecat spre Moscova: ”Sunt hotărâtă să joc”

Simona Halep a plecat spre Moscova: ”Sunt hotărâtă să joc”

Simona Halep aeroport Henri Coanda Otopeni Romania

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a plecat la Moscova vineri dimineață. Ea va fi cap de serie 1 la Kremlin Cup și speră să poată juca la adevărata capacitate în ciuda herniei de disc cu care a fost diagnosticată acum zece zile.
”Obiectivul este să fac maximum, dar în condiţiile în care mă aflu o să fie greu acest lucru. Obiectivul principal este să rămân pe locul 1. M-am antrenat trei zile, am făcut pregătire fizică în sală, acele exerciţii pe care trebuie să le fac zi de zi de acum încolo pentru coloană. Sunt destul de ok, însă nu ştiu cum o să fie la meciul oficial. Însă eu plec cu încredere şi sunt hotărâtă să joc. Nu a fost o perioadă uşoară pentru că o accidentare la spate este destul de periculoasă şi am fost îngrijorată, însă sunt normale astfel de accidentări pentru acest sport. Încerc să rămân pozitivă, să rămân încrezătoare şi cu exerciţii, cu tratament o să fiu bine”, a declarat Halep la plecarea spre Moscova.

Turneul de la Moscova va începe pe 15 octombrie, iar pentru a se acomoda cu suprafața, Simona Halep s-a antrenat la Complexul Olimpic Sydney 2000, de la Izvorani.Leave a Reply

Top