SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a revenit la București: ”Voi face un RMN și sper să nu fie ceva grav”

Simona Halep a revenit la București: ”Voi face un RMN și sper să nu fie ceva grav”

Simona Halep WTA Cincinnati 2018

Simona Halep a revenit în țară după aventura de coșmar din China. Ea va merge azi la medic, pentru a descoperi cauza durerilor de spate care au făcut-o să rateze din punct de vedere al jocului turneele de la WTA și Beijing.
“Nu ştiu exact ce am, am dureri la spate. Marți voi face un RMN şi sper să nu fie ceva grav. Acum sunt mult mai bine, am fost puţin mai stresată, marți voi şti mai multe”, a declarat Simona Halep la revenirea în țară. Ea spune că avea planuri mari pentru turneele din China: ”Eu am fost foarte pregătită înainte să plec, m-am antrenat foarte bine după US Open, pentru că am fost dezamăgită acolo, însă la Wuhan mi s-a blocat spatele şi mi-a fost greu să joc. A fost greu, iar după Wuhan durerea s-a dus în picior. Prioritatea este să-mi revin şi sper să pot juca următoarele turnee”, a declarat Halep.Simona Halep a revenit la București după ce s-a retras de la Beijing

Simona Halep s-a retras în setul secund al meciului cu Ons Jabeur, din primul tur de la Beijing. Ea pierduse și la Wuhan primul meci disputat, contra slovacei Dominika Cibulkova, în turul secund.

Pentru Simona Halep urmează turneul de la Moscova și Turneul Campioanelor, de la Singapore.Leave a Reply

Top