SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a vorbit din nou despre accidentare: ”Voi lua o săptămână de pauză”

Simona Halep a vorbit din nou despre accidentare: ”Voi lua o săptămână de pauză”

Simona Halep a sprintat spre finala Rogers Cup de la Montreal 2018

Simona Halep a participat joi, la Stejarii, la o acțiune de promovare a Școlii Sociale de Tenis Simona Halep. Ea a vorbit despre accidentare, despre participarea la Turneul Campioanelor și despre multe altele.
Simona Halep despre hernia de disc pe care a suferit-o la Wuhan: „Mă simt destul de bine. Bineînţeles că am fost îngrijorată, dar am făcut RMN şi acum ştiu foarte bine ce am. Am mai avut probleme în trecut, dar acum este un pic mai mult. O să fac recuperare, o să fac tratament, fizioterapie, atât, nimic mai mult. Şi sper să fiu aptă să joc la turnee. Cred că voi mai face pauză încă o săptămână, fără să joc tenis şi după aceea o să o iau uşor-uşor. Am fost îngrijorată şi eu la început când nu ştiam ce am, însă după ce am făcut RMN-ul şi am vorbit cu medicii m-am relaxat pot să spun. Orice tenismen are această problemă şi oarecum este normal. Bineînţeles că există un risc, orice accidentare este un risc, dar nu e un risc atât de mare. Nu e un pericol să se întâmple ceva foarte grav. De aceea o să-mi păstrez încrederea şi vom vedea ce va fi în viitor”.

Despre o posibilă operație: „Nu ştiu ce se spune, ce se vorbeşte, pentru că de mult am renunţat să urmăresc. Nimeni nu ştie cum m-am simţit eu în momentele acelea, eu am făcut ceea ce am crezut că trebuie să fac. Am vorbit cu membri din echipa mea, cu apropiaţii şi aşa am decis să facem. Indiferent ce spune lumea, nu mă afectează absolut deloc în acest moment. Tot ce s-a vorbit că mă operez sau că fac injecţii cu cortizon este fals. Bieînţeles că îmi este greu să renunţ, să abandonez meciuri, şi anul acesta nu s-a întâmplat foarte des”.
Despre participarea la Turneul Campioanelor: ”În primul rând vreau să spun că prioritatea este sănătatea şi că îmi doresc foarte mult să merg acolo şi să câştig meciuri, dar o să am grijă să merg acolo şi să fiu bine”.

CITEȘTE ȘI:  Turneul Campioanelor: Astăzi se vor decide primele două semifinaliste

Despre ocuparea primului loc în clasamentul WTA la finalul anului 2018: „Mereu mi-am dorit ca anul următor să fie mai bun decât cel care a trecut. Dacă se va întâmpla să rămân pe locul 1, pentru că eu o să cred atunci când se va termina anul competiţional, va fi mai bun ca anul trecut, cu un Grand Slam şi cu locul 1. Este tot ce mi-am dorit şi nu pot decât să mă bucur că am fost aptă să păstrez acest loc la sfârşit de an şi să câştig şi un Grand Slam”.

Leave a Reply

Top