SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep despre accidentare, recuperare, planuri de vacanță și sezonul 2018

Simona Halep despre accidentare, recuperare, planuri de vacanță și sezonul 2018

Simona Halep a sprintat spre finala Rogers Cup de la Montreal 2018

Simona Halep a susținut sâmbătă o conferință de presă la Singapore. Printre altele, ea a vorbit despre cum a fost anul 2018 pentru ea, dar și în ce constă recuperarea după accidentare și ce va face în vacanță. Iată cele mai importante declarații date de Simona Halep la Turneul Campioanelor 2018.
Simona Halep despre reluarea antrenamentelor: ”Nu știu când voi începe să mă antrenez din nou, dar aș vrea la începutul lunii decembrie, ca de obicei. Sper că va fi totul în regulă. Am timp destul. Acum am o săptămână în plus, chiar. Așa că sunt optimistă. Vom vedea la timpul respectiv”.

Simona Halep despre cum a fost pentru ea sezonul 2018: ”A fost cel mai bun an al meu. Să câștig un titlu de Grand Slam și să termin anul pe primul loc e mai mult decât puteam ceree. Am avut și alte momente grozave, deoarece după Melbourne a fost foarte greu să continui și totuși am revenit mai puternică. Așa că în mod sigur acesta a fost cel mai bun an al meu”.

CITEȘTE ȘI: Care sunt favoritele Simonei Halep la cucerirea titlului la Turneul Campioanelor 2018
Despre ce va face când ajunge acasă și unde va pleca în vacanță: ”Mă așteaptă vacanța, vacanța, vacanța. Dar începând din prima zi în care ajung acasă trebuie să încep tratamentul, așa că voi fi la sală zilnic. Nu e ceva ce iubesc să fac, dar trebuie. Am patru locuri în care voi merge în vacanță, așa că mă voi bucura la maximum de ele. Pentru că am nevoie de o vacanță și acum sunt mult mai relaxată cu toate. Așa că voi fi OK”.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, după calificarea în finala de la Dubai: ”Cred că am șanse să câștig orice meci joc”

Simona Halep despre ce trebuie să facă pentru a se recupera: ”Nu a fost un an deloc rău, dar sunt încă tristă că nu pot juca aici, la Singapore. Dar nu poți lupta cu accidentările. Așa că a fost cea mai bună decizie pentru mine, pentru sănătatea mea. Nu regret, dar sunt foarte tristă. Medicii au spus că am nevoie de o pauză de trei-patru săptămâni. Și cu tratament, fizioterapie și, exerciții medicale ar trebui să fie bine totul. Dar nimic nu e sigur, dar ceea ce e cert este că nu am nevoie de operație. Cee ace e un lucru pozitiv. Voi avea grijă de asta. Am destul timp. Dacă voi fi OK din punct de vedere mental și voi fi odihnită, cred că totul va fi mai bine. Durerea nu e atât de rea când nu joc. Totuși, am momente când am spatele blocat, dar nu e atât de rău ca atunci când joc tenis. De acum, cu siguranță, când mă voi mai simți rău înaintea meciurilor voi spune că e totuși mai bine decât să stau în tribune ca spectator”.

Leave a Reply

Top