SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Turneul Campioanelor 2018: Elina Svitolina este noua deținătoare a trofeului

Turneul Campioanelor 2018: Elina Svitolina este noua deținătoare a trofeului

Elina Svitolina, cu trofeul cucerit la Turneul Campioanelor 2018

Elina Svitolina a reușit să cucerească cel mai important trofeu al carierei, după ce s-a impus în finala Turneului Campioanelor 2018. Ea va urca pe locul 4 în clasamentul WTA.
În finala Turneului Campioanelor 2018, Elina Svitolina a învins-o cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2, în două ore şi 23 de minute, pe americanca Sloane Stephens. Pentru Elina, acesta a este cel mai important trofeu al carierei, ea continuând tradiția câștigătoarelor care nu aveau în palmares un titlu de Grand Slam în momentul victoriei de la Singapore. Precedentele învingătoare s-au numit Agnieszka Radwanska (2015), Dominica Cibulkova (2016) și Caroline Wozniacki (2017).Elina Svitolina, după victoria de la Turneul Campioanelor 2018: ”Singapore va rămâne foarte mult timp în inima mea”

Elina Svitolina era foarte fericită la festivitatea de decernare a trofeului Turneului Campioanelor 2018, lucru care s-a simțit și din discursul ținut în fața spectatorilor: “Am jucat un tenis foarte bun în această săptămână şi sunt bucuroasă să împărtăşesc acest moment cu voi. Categoric, Singapore va rămâne foarte mult timp în inima mea. Este un moment foarte special, acest turneu îmi va aduce multă încredere în mine. Închei sezonul cu un succes, astfel că sunt foarte mulţumită. Felicitări, Sloane, pentru un sezon foarte bun. A fost extraordinar să joc împotriva ta”, a spus Svitolina.Sloane Stephens, după înfrângerea din finala Turneului Campioanelor 2018: ”Nu am terminat turneul chiar cum mi-aş fi dorit”

La rândul ei, învinsa zilei de duminică, Sloane Stephens, a declarat: “A fost incredibilă prima mea prezenţă în Singapore. Sunt tristă că acesta este singurul an în care am ajuns aici, dar şi încântată că termin astfel anul. Nu am terminat turneul chiar cum mi-aş fi dorit, dar am muncit mult ca să ajung aici şi pot fi mândră de rezultatul meu de astăzi. Elina, felicitări. Este o plăcere să concurez împotriva ta. Felicitări pentru această săptămână, meriţi asta”, a spus Stephens la festivitatea de după finală.CITEȘTE ȘI:  Monica Niculescu, rezultat mare la dublu la Shenzhen Open 2020

Leave a Reply

Top