SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Moscova 2018: Simona Halep și-a aflat adversara, dar nu e sigură că va juca: ”Dacă voi continua să joc există risc de accidentare pe termen lung”

WTA Moscova 2018: Simona Halep și-a aflat adversara, dar nu e sigură că va juca: ”Dacă voi continua să joc există risc de accidentare pe termen lung”

Simona Halep a explicat de ce s-a retras in primul tur de la Beijing 2018

Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Moscova. Numai că nu se știe dacă va mai juca anul acesta, după cum a declarat la conferința de presă de luni.
Învingătoare cu scorul de 7-5, 6-4 în fața australiencei Ajla Tomljanovic, rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 35 WTA,va fi următoarea adversară a Simonei Halep la turneul WTA de la Moscova. Românca are un palmares zdrobitor cu reprezentanta gazdelor, câștigând toate cele 8 meciuri precedente.

Proglema este că Simona Halep nu știe dacă va putea juca la Moscova, dar nici la Turneul Campioanelor. Adevărul este că la plecarea spre capitala Rusiei, Simona declara că obiectivul principal din acest final de an nu e să cucerească vreun titlu, ci să rămână pe locul 1 WTA. Iar cum în această dimineață WTA a confirmat oficial că Simona va fi lider mondial măcar până la finalul anului, înseamnă că obiectivul a fost îndeplinit, iar participarea la Moscova și la Turneul Campioanelor rămâne opțională. Lucru sugerat și de româncă în conferința de presă de luni.Simona Halep nu știe dacă va mai juca la Moscova și Turneul Campioanelor

“Sper mai întâi să pot juca aici, la Moscova, deoarece am avut 3-4 zile ca să fiu pregătită pentru acest tuneu. Dar dacă nu voi fi în stare să joc aici, mă îndoiesc foarte mult că voi fi în stare să joc la Singapore, deoarece vine foarte repede. Aşa că nu ştiu acum, dar sigur voi lua o decizie mai întâi pentru sănătatea mea. Nu m-am antrenat la sută la sută încă, dar azi, mâine mă voi apropia de sută la sută şi voi putea şti mai bine poimâine. Medicul mi-a spus că nu este nevoie de operaţie, dar dacă o să continui să joc există un risc pe accidentare pe termen lung. Nu-mi trebuie asta şi nu vreau asta, aşa că trebuie să iau deciziile bune în zilele următoare. A fost foarte stresant şi am fost îngrijorată în fiecare zi, deoarece aşteptam să văd cum mă simt, în fiecare dimineaţă când mă trezeam. E destul de stresant, dar e normal într-un fel, deoarece accidentările sunt destul de normale când joci la un asemenea nivel. Aşa că am încercat să rămân calmă şi pozitivă. Ştiu că nu este o accidentare uşoară. Spatele e dificil întotdeauna, dar trebuie să accept şi să merg mai departe”, a declarat liderul WTA în conferința de presă.Leave a Reply

Top