SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Când va avea loc turneul WTA Bucharest Open în 2019? Iată calendarul anului viitor în tenisul feminin

Când va avea loc turneul WTA Bucharest Open în 2019? Iată calendarul anului viitor în tenisul feminin

Simona halep sărută trofeul cucerit la Roland Garros 2018

WTA a anunțat calendarul turneelor pentru sezonul 2019 din circuitul profesionist de tenis. Deja tradiționalul turneu care se dispută la București, Bucharest Open, figurează și în programul anului viitor.
El va avea loc în perioada 15-21 iulie, în săptămâna imediat următoare Wimbledonului. În ceea ce privește turneele de Grand Slam, la care vom sta cu sufletul la gură urmărind-o pe Simona Halep, acestea vor avea loc după următorul program: Australian Open (14 – 26 ianuarie), Roland Garros (26 mai – 8 iunie), Wmbledon (1 – 13 iulie) și US Open (26 august – 7 septembrie). Spre deosebire de anii precedenți, Turneul Campioanelor va fi chiar competiția de final de sezon. Programat la Shenzhen din 2019, turneul va avea loc în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie.

Simona Halep va debuta în 2019 tot la Shenzhen, dar la turneul din prima săptămână a sezonului, care va avea loc în perioada 30 decembrie 2018 – 5 ianuarie 2019.

AICI vedeți calendarul complet al sezonului 2019 în WTA.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți să se dezvolte, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Matematic calificată în semifinalele Turneului Campioanelor, Simona Halep are nevoie de 6 game-uri pentru a câştiga grupa roşie

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Nu există taxe suplimentare, nu există prețuri diferite. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top