SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Darren Cahill anticipa încă din 2017 despărțirea de Simona Halep survenită acum: ”Există o perioadă de 3-4 ani în care poți antrena un jucător”

Darren Cahill anticipa încă din 2017 despărțirea de Simona Halep survenită acum: ”Există o perioadă de 3-4 ani în care poți antrena un jucător”

Simona Halep, la antrenament australian open darren cahill

Despărțirea dintre Darren Cahill și Simona Halep este vestea lunii noiembrie în tenisul feminin. Aceasta a fost însă anticipată chiar de antrenorul australian, într-un interviu acordat anul trecut celor de la New York Times.
La jumătatea lunii octombrie a anului 2017, antrenorul australian Darren Cahill acorda un amplu interviu cotidianului New York Times, în care vorbea despre colaborarea cu Simona Halep, despre viitorul relației și despre alte aspecte extraordinar de interesante din viața de tehnician de top.

La un moment dat, Darren Cahill a făcut o afirmație care a fost transpusă în fapte acum, prin această despărțire. Iată citatul exact așa cum a fost scris acum un an și o lună: ”Mereu am spus că există probabil o perioadă de 3-4 ani în care poți antrena un jucător pentru a umple coșul de cunoștințe și a-i oferi câtă informație poți. Practic, te lași tu pe tine fără serviciu, iar în tenis, deoarece lucrezi de regulă cu un singur jucător, poți să-i oferi doar acestuia informațiile necesare. E o perioadă scurtă comparativ cu alte sporturi sau cu sporturile de echipă, unde loturile se tot schimbă.”

CITEȘTE ȘI: Întregul interviu acordat de antrenorul Darren Cahill cotidianului New York Times în august 2017.
Având în vedere că între Simona Halep și Darren Cahill colaborarea full time a început la startul sezonului 2016, dar că ei au colaborat și în cea mai mare parte a sezonului 2015, acel termen de 3-4 ani de care vorbea Darren Cahill în interviu s-a transformat în realitate și anunțul despărțirii a venit în această seară.

Au fost, oricum, ani fructuoși pentru Simona Halep, care a cucerit 7 titluri și a jucat alte 7 finale în această perioadă.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top