SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Finală inedită la Turneul Campionilor 2018: Novak Djokovic – Alexander Zverev. De la ce oră va avea loc și cine o va televiza

Finală inedită la Turneul Campionilor 2018: Novak Djokovic – Alexander Zverev. De la ce oră va avea loc și cine o va televiza

Bucuria lui Novak Djokovic după calificarea in finala de la Queen's 2018

Avem parte de o finală inedită la Turneul Campionilor 2018. Inedită pentru că nu e cea anticipată. Pentru că Roger Federer a fost eliminat în semifinale.
Novak Djokovic și Alexander Zverev vor juca duminică seară, de la ora 20.00, pentru ultimul titlu important al sezonului: cel acordat la Turneul Campionilor 2018. Meciul va fi televizat în direct de Telekom Sport și DigiSport.

În semifinale, Novak Djokovic, liderul ATP, l-a învins cu scorul de 6-2, 6-2, pe sud-africanul Kevin Anderson și va avea șansa de a lupta pentru al șaselea trofeu la această competiție, după cele cucerite în 2008, 2012, 2013, 2014 şi 2015.

Adversar în finală îi va fi cel pe care tot mai mulți îl văd ca fiind viitorul lider mondial, germanul Alexander Zverev. Acesta a trecut în semifinale, cu scorul de 7-5, 7-6, de elveţianul Roger Federer. Pentru neamț aceasta e prima calificare în finala Turneului Campionilor, competiție la care oricum se află la a doua participare.

Tot duminică, dar de la ora 17.30, va avea loc finala de dublu de la Turneul Campionilor 2018. Se vor înfrunta perechile Pierre Hugues Herbert/ Nicolas Mahut – Mike Bryan/ Jack Sock.

În semifinale, francezii Pierre Hugues Herbert/ Nicolas Mahut au învins cu scorul de 6-3, 5-7, 10-5 perechea columbiană Juan Sebastian Cabal/ Robert Farah. La rândul lor, americanii Mike Bryan și Jack Sock au dispus cu 6-3, 4-6, 10-4 de cuplul Jamie Muray/ Bruno Soares.CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Roger Federer, penalizat cu un punct pentru un gest inofensiv!

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Alexander Zverev și-a luat ca antrenor un fost mare jucător

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top