SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Marius Copil > Marius Copil a urcat pe cel mai bun loc din carieră și a primit vestea în munți – FOTO

Marius Copil a urcat pe cel mai bun loc din carieră și a primit vestea în munți – FOTO

Marius Copil si bucuria de dupa calificarea in finala turneului de la Basel

Marius Copil continuă ascensiunea pe două planuri: în clasamentul ATP și în munții patriei. El ocupă de luni cel mai bun loc în clasamentul mondial ATP, 57, deși nu a mai pus mâna pe rachetă de o săptămână, de la finala disputată la Basel.
Marius Copil a primit vestea saltului de trei locuri în clasamentul ATP în timp ce se afla în vacanță, pe cărările patriei. El a ales o zonă ideală pentru ozonificare, făcând duminică traseul Camping Zănoaga  – 7 Izvoare. Fotografii din această excursie puteți vedea mai jos.

Poziția a 57-a reprezintă cel mai bun loc ocupat de Marius Copil în clasamentul ATP până acum. Precedenta cea mai bună performanță era locul 60, pe care urcase imediat după calificarea în finala de la Basel, pierdută în două seturi în fața lui Roger Federer.Novak Djokovic a revenit oficial pe primul loc ATP

Sârbul Novak Djokovic a revenit în mod oficial pe locul I ATP, după aproape doi ani. Finalist, duminică, la Mastersul de la Paris, unde a fost învins de rusul Karen Hacianov, Novak Djokovic a început luni săptămâna cu numărul 224 ca lider ATP. Spaniolul Rafael Nadal, fostul lider, de la 25 iunie, a coborât pe locul al doilea, după ce s-a retras de la turneul de la Paris. Pe locul 3 se află elveţianul Roger Federer.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Leave a Reply

Top