SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Monica Niculescu joacă azi o adevărată finală pentru menținerea în Top 100 WTA. Iată cu cine și de la ce oră

Monica Niculescu joacă azi o adevărată finală pentru menținerea în Top 100 WTA. Iată cu cine și de la ce oră

monica niculescu miami

Într-o perioadă în care mare parte din jucătoarele de tenis se află în vacanță, Monica Niculescu trage din greu pentru a-și prelungi recordul prezențelor în Top 100 WTA. Săptămâna aceasta este decisivă pentru ea.
Campioană anul trecut la turneul WTA de la Limoges (125 k), Monica Niculescu are de apărat titlul săptămâna aceasta. Lucru care echivalează cu scăderea punctelor cucerite anul trecut adică înseamnă o cădere în clasamentul live WTA. Acum, înainte de a disputa vreun meci, în ierarhia live, Monica ocupă poziția 104, în cădere 26 de poziții față de clasamentul mondial publicat luni. Ceea ce înseamnă că este obligată să câștige cel puțin două meciuri pe tabloul turneului WTA de la Limoges pentru a-și menține locul în Top 100 WTA.

Prima adversară a româncei va fi bulgăroaica Victoriya Tomova. Meciul va avea loc marți, în jurul orei 16.30. În turul secund, Monica ar urma să joace contra învingătoarei partidei dintre Margarita Gasparyan și Marina Melnikova. Dacă va reuși să-și apere titlu, Monica ar rămâne în Top 90 mondial.

Monica Niculescu e în Top 100 din august 2010

Ultima oară când Monica Niculescu s-a aflat în afara Top 100 WTA a fost pe 9 august 2010, când a ocupat locul 102 în lume. De atunci, timp de opt ani și trei luni, ea s-a numărat mereu printre cele mai valoroase 100 de jucătoare din lume, fiind românca aflată cele mai multe săptămâni consecutive în acest top dintre cele active.Avem patru românce la WTA Limoges 2018

La turneul de la Limoges joacă pe tabloul principal alte trei românce. Mihaela Buzărnescu a primit wild-card și a fost desemnată cap de serie numărul 1. Ea va juca în primul tur, miercuri, contra lui Mandy Minella.

Alexandra Dulgheru va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări, cehoaica Renata Voracova.

Ana Bogdan a fost singura dintre românce care a debutat deja la Limoges. Desemnată cap de serie numărul 4, ea a învins-o în primul tur, cu scorul de 6-2, 7-5, pe unguroaica Greta Arn, venită din calificări. În optimi, Ana Bogdan va juca împotriva americancei Jamie Loeb.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top