SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Nick Kyrgios a făcut o schimbare care ar putea să-l ducă în Top 10 ATP

Nick Kyrgios a făcut o schimbare care ar putea să-l ducă în Top 10 ATP

Australianul Nick Kyrgios este unul dintre cei mai controversați jucători din circuitul mondial ATP

Australianul Nick Kyrgios a decis să facă o schimbare esențială în carieră: merge la psiholog.
Pentru un jucător cu problemele comportamentale ale lui Nick Kyrgios, psihologul este mai important decât antrenorul. Așa că de abia acum înainte vom putea vorbi de tenismenul Kyrgios care să se lupte pentru intrarea între cei mai buni jucători ai lumii.

Conform declarațiilor date în presa australiană, Kyrgios a început să meargă la psiholog pentru a evita “problemele de pe teren şi din afara acestuia”: “Am început să consult un psiholog. Este mai bine, mă simt mai eliberat să vorbesc, am sentimentul că nu mai trebuie să ascund nimic”, a declarat Nick Kyrgios pentru ”Canberra Times”.
De asemenea, Kyrgios, care e considerat nu doar printre cei mai ”săriți” jucători din circuit, ci și printre cei mai talentați, a spus că va încerca să își facă un calendar mai echilibrat în 2019, ca să evite accidentările de genul celei pe care o are acum, la cot. Adevărul că pe un om pe care îl doare de multe ori în cot de tenis în marea majoritate a timpului, accidentarea numai acolo putea apărea. “Lucrez cu staff-ul meu pentru a găsi un echilibru mai bun în calendar, lucru pe care nu am reuşit să-l fac în ultimii doi ani”, a spus jucătorul de 24 de ani, care ocupă acum locul 37 în lume.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top