SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Noi fotografii cu Simona Halep în vacanța din Austria. S-a aflat și dacă schiază sau nu

Noi fotografii cu Simona Halep în vacanța din Austria. S-a aflat și dacă schiază sau nu

Simona Halep, alaturi de Darren Cahill, Andrei Cristifor, Theo Cercel, Alina Tecsor Cercel si David Cercel, in Austria, la Solden

Simona Halep are parte de câteva zile de distracție în munții Austriei și relaxarea din suflet și de pe chip se simte parcă și din fotografiile postate.
După cum ați aflat deja, Simona Halep se află în vacanță în stațiunea austriacă Solden, acolo unde a refăcut, pe pârtie, printre nămeți, echipa cu Darren Cahill. Din fotografiile postate s-a aflat că ea nu a plecat singură acolo, ci alături de ceilalți membri ai echipei, Andrei Cristofor și Theo Cercel, acesta fiind însoțit de soție, Alina Tecșor și de fiul lor.

Au rezultat niște fotografii senzaționale, din care răzbate fericirea chiar și de la mii de kilometri.

Schiază sau nu Simona Halep?

Din explicațiile fotografiilor, Simona Halep a dat și răspunsul la întrebarea fanilor dacă schiază sau nu. Liderul clasamentului WTA a scris că a închiriat echipamentul doar pentru fotografii, dovedind încă o dată că este profesionistă până în măduva oaselor. Pentru că e o dovadă de profesionism să poți rezista tentației de a te da pe schiuri atunci când ești campion în orice alt sport. De asemenea, Darren Cahill a confirmat că Simona Halep nu schiază, urându-i să revină în această stațiune pentru a învăța să schieze, dar peste 10 ani.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Două jucătoare din WTA s-au logodit în Ajunul Crăciunului

Leave a Reply

Top