SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Record oprit: Monica Niculescu va ieși din Top 100 WTA după 8 ani și 3 luni de prezență consecutivă acolo

Record oprit: Monica Niculescu va ieși din Top 100 WTA după 8 ani și 3 luni de prezență consecutivă acolo

doha monica niculescu

S-a încheiat o epocă. De luni, Monica Niculescu va ieși din Top 100 WTA după o prezență consecutivă de opt ani și trei luni, un record absolut pentru tenisul românesc.
Pentru Monica Niculescu meciul de joi contra rusoaicei Margarita Gasparian era decisiv pentru rămânerea în Top 100 WTA. Din păcate, jucătoarea noastră, cap de serie numărul 5 la turneul de 125.000 de euro de la Limoges, a fost învinsă cu scorul de 6-7, 6-2, 6-3. Partida a contat pentru optimile de finală ale competiției cșâștigate anul trecut de jucătoarea noastră.

În urma acestui rezultat, Monica Niculescu va ocupa de luni cel mult locul 102 WTA. Ultima dată când Monica a ocupat o poziție în afara Top 100 a fost pe 9 august 2010, când a fost tot pe locul 102. Perioada de 8 ani și 3 luni consecutive petrecută în Top 100 e cea mai lungă bifată de o jucătoare din România între cele mai bune 100 de tenismene ale lumii.Ana Bogdan e singura româncă ajunsă în sferturi la Limoges

După eliminarea Monicăi Niculescu, în cursa pentru titlul de la Limoges a rămas o singură româncă dintre cele patru care au luat startul. Ana Bogdan a învins-o în optimi, cu scorul de 6-2, 7-6 pe nemțoaica Jamie Loeb.

În turneul de la Limoges au mai jucat în primul tur Alexandra Dulgheru și Mihaela Buzărnescu. Ambele au fost învinse în faza inaugurală.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Clasament WTA: Avem cinci românce în Top 100. Mihaela Buzărnescu a intrat în premieră în prima sută

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top