SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Roger Federer a dezvăluit care sunt cele mai importante 3 victorii obținute în carieră

Roger Federer a dezvăluit care sunt cele mai importante 3 victorii obținute în carieră

roger federer

Roger Federer a fost provocat într-o conferință de presă recentă să facă un Top 3 al victoriilor obținute în carieră.
Fost lider mondial ATP, Roger Federer, a câștigat 1.178 de meciuri în cariera profesionistă și tot poate să facă un Top 3 al celor mai frumoase victorii din ATP. El nu a stat nici un pic pe gânduri să dezvăluie acest clasament, semn că acele trei succese chiar l-au marcat pozitiv. Iată ce a răspuns Roger Federer la această întrebare.

”Finala de la Roland Garros din 2009 e cu siguranță în Top 3, dar pentru anumite motive, voi adăuga finala de la Wimbledon, din 2007, când am cucerit al cincilea meu titlu consecutiv, și cea din 2009, împotriva lui Andy Roddick, prin care am bătut recordul titlurilor de Grand Slam. Aceste două meciuri de la Londra au avut ceva incredibil. Borg și Sampras erau în tribune, idolii mei erau acolo. Era o atmosferă tensionată din cauza recordului titlurilor de Grand Slam. La final, a fost ceva fantastic”, a declarat Federer. El a mai spus că ”niciodată nu am crezut că joc un tenis bun. Am avut foarte mult de muncit. Câteodată nu se vede, deoarece am un joc plat și primesc multe laude. Dar am muncit enorm, pentru că nu poți ajunge în top fără să faci sacrificii”, a mai spus Federer.

Cele trei finale de care vorbește Federer sunt următoarele:

Roland Garros 2009: 6-1, 7-6, 6-4 cu Robin Soderling

Wimbledon 2007: 7-6, 4-6, 7-6, 2-6, 6-2 cu Rafael Nadal

Wimbledon 2009: 5-7, 7-6, 7-6, 3-6, 16-14 cu Andy RoddickCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top