SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Schimbări de antrenori în circuitul WTA. Iată cu cine vor lucra Svitolina, Bouchard, Konta sau Sakkari în viitorul sezon

Schimbări de antrenori în circuitul WTA. Iată cu cine vor lucra Svitolina, Bouchard, Konta sau Sakkari în viitorul sezon

Elina Svitolina, cu trofeul cucerit la Turneul Campioanelor 2018

Luna vacanțelor pentru jucătoarele de top, noiembrie este perioada în care se rup vechi parteneriate sau se încheie altele noi. Iar aceste zile nu au făcut excepție. Iată câteva dintre schimbările sau confirmările parteneriatelor din tenisul feminin.
După ce Victoria Azarenka a anunțat reluarea colaborării cu Wim Fissette, s-a deschis parcă robinetul numirilor. În top o avem pe Elina Svitolina, care a decis să îl promoveze pe funcția de antrenor pe Andrew Bettles, cel care a fost, în ultimii doi ani, sparring-partner-ul său. El va continua să ocupe și postul de sparring, alături de cel de antrenor, care fusese ocupa în acest sezon de Thierry Ascione.

Elina Svitolina, cu trofeul cucerit la Turneul Campioanelor 2018
Elina Svitolina, cu trofeul cucerit la Turneul Campioanelor 2018

Johanna Konta, care a început sezonul pe locul 9 și l-a terminat pe 39, l-a concediat în octombrie pe Michael Joyce și l-a angajat acum pe Dmitry Zavioloff, fostul tehnician al elvețienilor Timea Bacsinszky și Stan Wawrinka.
Michael Joyce nu a rămas mult timp fără serviciu, căci a fost angajat de Eugenie Bouchard. Rămâne de văzut cum va reuși el să o facă să combine antrenamentele cu ședințele foto.

eugenie bouchard
Eugenie Bouchard

Grecoaica Maria Sakkari se numără, de asemenea, printre jucătoarele care au simțit nevoia să facă o schimbare în echipă. Astfel, după ce a anunțat despărțirea de antrenorul suedez Thomas Johansson la finele sezonului, ocupanta locului 41 în clasamentul mondial l-a angajat pe Mark Petchey. Fost antrenor al lui Andy Murray, acesta a fost în ultimul timp comentator pentru Sky Sports, BBC și ITV.CITEȘTE ȘI:  Simona Halep s-a antrenat cu o parteneră pe măsură la Izvorani

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Elina Svitolina a depășit-o pe Simona Halep în clasament. Ce loc ar putea ocupa românca după US Open

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top