SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a primit “Crucea Sfântului Apostol Andrei” de la Arhiepiscopul Tomisului – VIDEO

Simona Halep a primit “Crucea Sfântului Apostol Andrei” de la Arhiepiscopul Tomisului – VIDEO

Simona Halep primește Crucea Sfântului Apostol Andrei de la Arhiepiscopul Tomisului

Simona Halep are parte de multe acțiuni oficiale la Constanța. După ce luni a fost desemnată ambasador al Universității Ovidius, marți ea a primit din partea Înalt Prea Sfinţitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, distincţia eparhială pentru mireni “Crucea Sfântului Apostol Andrei”.
Evenimentul a avut loc marţi dimineaţă la Catedrala Arhiepiscopală “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”. Simona Halep a venit la ceremonie însoţită de tatăl ei, Stere, a intrat în catedrală cu un buchet de flori, a sărutat o icoană, după care a mers lângă Arhiepiscopul Tomisului.

“Simona Halep nu este un nume obişnuit, este un nume care şi-a câştigat valoare prin credinţă, prin stăruinţă, prin toată osteneala. Iată Sfântul Apostol Pavel,care este cel mai mare apostol, apostolul neamurilor, atât de frumos vorbeşte despre cei ce se întrec la jocuri şi zice: dacă aceia aleargă pentru o cunună care se veştejeşte cu cât mai mult noi, creştinii, trebuie să alergăm pentru o cunună care nu se veştejeşte. Sper că dumneavoastră, pe lângă această cunună, de cea mai bună tenismenă a lumii, veţi primi şi cununa cea mare. Şi pentru ca să aveţi curaj să alergaţi şi pentru a doua cunună, cununa cea neveştejită, vă oferim Crucea Sfântului Apostol Andrei, Crucea Dobrogei”, a spus Arhiepiscopul Tomisului. El a adăugat că prin faptul că Simona se închină atunci când intră pe teren îşi mărturiseşte astfel ortodoxia, spunând că sportiva primeşte din partea lui Dumnezeu toată binecuvântarea.

Simona Halep s-a declarat onorată să primească această distincţie şi a spus că fără ajutorul lui Dumnezeu nu se poate face nimic: “Mulţumesc foarte mult pentru această distincţie. Sunt onorată să vă cunosc Înalt Prea Sfinţia Voastră, pe toată lumea. Este o onoare şi sunt foarte emoţionată de această distincţie, mereu mă închin şi cred în Dumnezeu pentru că fără ajutorul Lui nu se poate face nimic. Doresc multă sănătate tuturor şi să ne ajute Dumnezeu pe toţi”!, a spus Simona Halep.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Leave a Reply

Top