SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep știe ce trofeu de Grand Slam dorește să câștige în 2019: ”Aș alege…”

Simona Halep știe ce trofeu de Grand Slam dorește să câștige în 2019: ”Aș alege…”

Simona Halep, bucuroasa dupa calificarea in turul 2 la Wimbledon 2018

Simona Halep a fost întrebată miercuri ce turneu de Grand Slam vrea să câștige în 2019. Ea a dat un răspuns surprinzător; vrea să ia titlul la Wimbledon.
“Dacă problema la spate se va rezolva atunci voi avea posibilitatea să muncesc, am încredere că va fi bine. Îmi doresc un nou trofeu de Grand Slam, este un ţel de fiecare an. Roland Garros-ul l-am câştigat, acum aş alege Wimbledonul. E greu să spun acum cum mă voi simţi la începutul anului competiţional. Am încredere că va fi un an bun deşi poate va fi mai greu la început pentru că nu am avut foarte multe meciuri la acest sfârşit de sezon. E cam greu să spun că va fi mai bun decât anul acesta, dar cu încredere meregem înainte. Acum sunt gata să o iau de la capăt, să-mi setez un nou obiectiv”, a declarat Simona Halep.
CITEȘTE ȘI: Primele declarații ale Simonei Halep după despărțirea de Darren Cahill.

În ceea ce privește starea de sănătate, Simona Halep a precizat că acum nu o doare spatele, dar că așteaptă cu emoție perioada în care va reveni pe terenul de tenis. ”Încă nu am jucat tenis să ştiu dacă am dureri sau nu. M-am antrenat în sala de forţă, nu am avut dureri, voi şti ce se întâmplă cu spatele meu atunci când voi juca tenis. Am mai spus că este exclusă operaţia”, a mai spus liderul clasamentului WTA.CITEȘTE ȘI:  Cine televizează turneul WTA de la Madrid și câte românce joacă pe tabloul principal. Două au primit wild-card

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Ion Țiriac, un patron care a avut turneu pe zgură după US Open: ”E anormal să ai turnee pe zgură între Wimbledon și US Open”

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top