SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victoria Azarenka a făcut o schimbare importantă. Și-a luat antrenor cu nume în speranța revenirii în Top 50 WTA

Victoria Azarenka a făcut o schimbare importantă. Și-a luat antrenor cu nume în speranța revenirii în Top 50 WTA

victoria azarenka si leo fiul ei

În pauza competițională se produc mișcările cele mai importante în lumea tenisului. Iar fostul lider mondial, Victoria Azarenka, se numără printre jucătoarele care au decis să facă o schimbare în echipă. Ea va lucra în 2019 cu un nou antrenor.
Victoria Azarenka, ocupanta locului 51 în clasamentul mondial, a anunțat că va fi antrenată în noul sezon de belgianul Wim Fissette. Fostul antrenor al Simonei Halep din 2014 a mai lucrat cu belarusa în 2015 şi în 2016, până când aceasta s-a retras temporar, fiind însărcinată. Apoi, Fissette, care și-a început activitatea ca antrenor al compatrioatei lui, Kim Clijsters și a continuat-o cu Sabine Lisicki și Simona Halep, le-a antrenat, după despărțirea de Azarenka, pe Johanna Konta și pe Angelique Kerber. Nemțoaica a fost eleva lui de anul trecut de pe vremea asta, dar înțelegerea s-a rupt brusc, de curând, din cauza divergenţelor de opinii privind viitorul carierei ei.

În ceea ce o privește pe Azarenka (29 de ani), aceasta a lucrat în 2018 cu Slava Konikov. Numai că ea a ratat jumătate de sezon din cauza unei dispute privind custodia copilului ei cu tatăl acestuia, care a împiedicat-o să părăsească statul american California. Acum însă are permisiunea de a ieși din SUA și a revenit în circuit cu normă întreagă, obiectivul pentru 2019 fiind să se apropie cât mai mult de primele 10 locuri. Și, evident, să ajungă cât mai sus, dacă nu cel mai sus, la turneele de Grand Slam. De altfel, ea are două titluri de acest nivel, cucerite la Australian Open.

CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2018: Victoria Azarenka și-a regăsit zâmbetul. Poate juca din nou fără teama că își pierde copilul - FOTO
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Victoria Azarenka, una dintre cele mai sexy jucătoare din lume

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Leave a Reply

Top