SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > ATP Qatar Open 2019: Marius Copil și Horia Tecău fac pereche la dublu. La simplu, Copil ar putea juca împotriva lui Djokovic

ATP Qatar Open 2019: Marius Copil și Horia Tecău fac pereche la dublu. La simplu, Copil ar putea juca împotriva lui Djokovic

Marius Copil si Horia Tecău joacă la dublu impreuna la Doha ATP Qatar Open 2019

Turneul ATP Qatar Open 2019 se anunță extraordinar de interesant pentru români. Atât la simplu, cât și la dublu, unde Marius Copil și Horia Tecău vor face pereche.
Marius Copil și-a aflat sâmbătă adversarul din primul tur al Qatar Open 2019. Acesta va fi maghiarul Marton Fucsovics, numărul 36 ATP, pe care l-a învins într-una dintre cele două partide precedente. Miza acestui meci este mai mult decât una normală, pentru că învingătorul va juca în optimile de finală contra liderului mondial, Novak Djokovic. E adevărat, și el trebuie să joace împotriva bosniacului Damir Dzumhur, dar nici bosniacul nu cred că speră la mai mult decât la o prestație bună în fața sârbului.

CITEȘTE ȘI: Componența tabloului de simplu de la ATP Qatar Open 2019Marius Copil și Horia Tecău joacă la dublu la Doha

Marius Copil va juca și în proba de dublu de la Doha. El face pereche cu Horia Tecău, care a vrut să aibă un turneu înainte de a se reîntâlni cu partenerului său tradițional, olandezul Jean Julien Rojer. Primii adversari vor fi favoriții 3, Nikola Mektic şi  Alexander Peya.

Marius Copil si Horia Tecău joacă la dublu impreuna la Doha ATP Qatar Open 2019
Marius Copil si Horia Tecău vor face pereche la Doha
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top