SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Darren Cahill: ”Despărțirea de Simona a fost dificilă”

Darren Cahill: ”Despărțirea de Simona a fost dificilă”

Simona Halep, la antrenament australian open darren cahill

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, este asaltat de cereri de interviuri în Australia. Extrem de volubil, el nu refuză pe nimeni și, în plus, dă detalii interesante despre relația cu Simona Halep, dar și despre viitorul liderului mondial.
După anunțul șocant făcut pe Instagram în luna octombrie, prin care își anunțase despărțirea de Simona Halep, Darren Cahill a fost întrebat într-una despre motivele care au dus la această decizie. El a recunoscut că i-a fost foarte greu să fac anunțul, dar familia a fost pe primul plan. ”Comunicarea cu Simona a decurs în regulă, e practic parte din familia mea. Ea știa că urmează un an important pentru mine. Băiatul meu are 17 ani, vrea să devină și el jucător de tenis și să ajungă la colegiu în SUA. Așa că era dificil să mai pot călători 35 de săptămâni pe an. A fost o decizie ușoară din punctul de vedere al familiei, însă destul de dificil să mă despart de Simona. Ea este însă o campioană, a înțeles și m-a susținut. Nu a fost o decizie foarte dificilă, dar s-ar putea să am niște regrete când vor începe turneele și o voi vedea pe teren. Totuși, până la urmă aceasta este decizia pe care am luat-o”, a declarat Darren Cahill la emisiunea ”The Aftermath”. El a reafirmat că nu va antrena pe nimeni în 2019, lâsând să se înțeleagă că din 2020 e posibil să revină în circuit, dar ca antrenor în ATP: ”Nu voi mai antrena în 2019. Voi continua colaborarea pe ESPN, voi urmari tenisul, în special pe cel masculin”.

CITEȘTE ȘI:  WTA Shenzhen 2019: Cu cine vor juca Irina Begu, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea. Am putea avea duel românesc în optimi

Darren și-a reamintit și cât de impresionat a fost de felul în care se comportă românii cu Simona Halep. ”Este greu de descris în cuvinte presiunea sub care s-a aflat în ultimii 2-3 ani. Toată România a pus o presiune uriașă pe ea! Tenisul a devenit sportul numarul 1 în țara ei, pentru că românii nu mai au o echipă de fotbal grozavă. Așa ca toată lumea a urmărit-o pe Simona. Oriunde se duce este primită ca un star, de parcă ar veni cei de la Beatles în oraș. Pentru o fată tânără din Constanța, provenita din niște părinți grozavi care nu au avut foarte mulți bani, este grozav ce a reușit!”, a încheiat tehnicianul australian.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, despre hernia de disc: ”Nu se pune problema operației”

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top