SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Darren Cahill vrea să revoluționeze Turneul Campionilor. Ce propunere a făcut

Darren Cahill vrea să revoluționeze Turneul Campionilor. Ce propunere a făcut

Darren Cahill Andre Agassi

Australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a venit vrea să schimbe ceva în desfășurarea Turneului Campionilor. El spune că, pentru a oferi șanse egale de-a lungul timpului tuturor jucătorilor participanți, turneul de final de an trebuie să aibă suprafețele schimbate an de an.
Cahill spune că este incorect ca Turneul Campionilor să nu se fi disputat niciodată în istorie pe zgură. De-a lungul timpului, el a fost pe ciment, pe carpetă, pe iarbă și, din 2006, indoor. Numai pe zgură nu a fost niciodată și Cahill spune că ar fi timpul să se întâmple și asta, pentru a le da șansa tuturor să lupte pentru  titlu de-a lungul carierei. Evident că ideea lui a venit de la statistica lui Rafael Nadal, care nu a reușit să câștige niciodată titlul la competiția de final de an, deși este de 11 ori campion la Roland Garros.

Desigur că propunerea lui Cahill, chiar dacă pare corectă, pentru că specialiștii zgurii nu au nici o șansă la titlu în actualul format, este una care suscită multe discuții, pentru că e destul de peste mână să organizezi Turneul Campionilor pe zgură, în finalul anului, când ultima competiție pe această suprafață are loc în luna iulie. Cahill e însă convins ca se va putea trece peste acest inconvenient dacă se dorește: ”Trebuie să se joace pe zgură. Nu e nimic complicat să amenajezi un teren principal și câteva terenuri de antrenament în O2. Este mai scump, dar banii sunt făcuți să se miște. E incorect că se joace mereu pe o singură suprafață”, a declarat Darren Cahill.CITEȘTE ȘI:  FOTO: Premieră pentru Simona Halep: a ales să înceapă sezonul în afara țării

Turneul Campionilor la tenis își poate schimba gazda din 2021

Discuția a apărut și în contextul în care anul viitor se va decide orașul gazdă a Turneului Campionilor din 2021 încolo. Cahill a mai spus că nu are nici o problemă ca Turneul Campionilor să rămână la Londra, pentru că s-au descurcat foarte bine, dar că pentru el alternarea suprafețelor este un lucru obligatoriu. ”Este cel mai mare turneu organizat de ATP și trebuie să fie corect pentru toți jucătorii de-a lungul carierei lor”, a mai spus australianul.

Vineri, ATP a anunțat lista scurtă a orașelor care au intrat în lupta finală pentru organizarea Turneului Campionilor din 2021 până în 2025 inclusiv. Candidatele sunt Londra, Manchester, Torino, Singapore și Tokyo.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep, din nou alături de Darren Cahill la Wimbledon

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top