SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Dominika Cibulkova, cea mai nouă scriitoare din tenis, se împarte între antrenamente și plajă – FOTO

Dominika Cibulkova, cea mai nouă scriitoare din tenis, se împarte între antrenamente și plajă – FOTO

Sexy Dominika Cibulkova, la soare in Dubai

Jucătoarea slovacă de tenis Dominika Cibulkova, locul 25 WTA, a anunţat, pe reţelele de socializare, că s-a apucat să îşi scrie autobiografia.
“Vreau să împărtăşesc o veste mare cu voi, Ceva ce fac de o vreme. Pentru cei care se aşteaptă că o să spun că timpul meu ca jucătoare profesionistă s-a terminat – nu încă. Deci, nu sunt însărcinată, nu îmi termin cariera. Cea ce fac, totuşi, este că lucrez la memoriile mele, despre care cred că vor fi o lectură extraordinară. Împreună cu prietena mea, talentata scriitoare slovacă Andrea Coddington, care mă cunoaşte foarte bine. E amuzant, dar nu va fi o biblie a tenisului. Vor fi de toate, dragostea mea pentru tenis, realizările mele, greşelile mele, urcuşurile şi coborâşurile, pasiunea mea pentru modă, prietenii mei, familia mea, dragostea mea. Viaţa mea. Nu am stabilit o dată pentru lansare. Un lucru e sigur, va fi colorată, pasionantă, adevărată, cu multe poze şi lucruri din interior. Cu dragoste, Domi”, a scris Cibulkova, pe Instagram.

Dominica Cibulkova, în vârstă de 29 de ani, fostă numărul 4 mondial, în 2017, a câştigat opt turnee de simplu, între care Turneul Campioanelor din 2016, şi a mai disputat 13 finale, între care cea de la Australian Open, în 2014.

Până apare cartea, cele mai interesante vești despre Cibulkova vin de pe plajă, acolo unde Dominika e în Top 5 fără probleme.View this post on Instagram

🌅🧡

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

View this post on Instagram

That maldives magic ✨

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top