SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Katie Boulter e noua frumusețe a WTA, iar cei de la Cupa Hopman nu au ratat ocazia de a o filma

Katie Boulter e noua frumusețe a WTA, iar cei de la Cupa Hopman nu au ratat ocazia de a o filma

Katie Boulter

Periodic în tenisul mondial feminin apar jucătoarea care atrag atenția și prin prezență, nu doar prin joc. Una dintre ultimele venite în rândul frumuseților din WTA este britanica Katie Boulter.
Aflată pe locul 97 în clasamentul mondialde simplu, Katie Boulter este un nume pe care îl veți tot auzi în următorii ani. Dacă nu pentru rezultate, pentru multele invitații pe care le va primi la diverse turnee și la diverse activități din jurul turneelor. Pentru că în lipsa unor personaje de genul britanicei circuitul profesionist nu ar mai produce atâția bani, nu ar mai atrage atâția sponsori.

De acest lucru sunt conștienți și organizatorii Cupei Hopman, care au filmat-o în rochie de seară pe o esplanadă de la Perth. Iar ea a demonstrat că știe exact ce să facă în fața camerei.
În ceea ce privește tenisul, Katie Boulder participă alături de Cameron Norrie pentru Marea Britanie la Cupa Hopman. Până acum, echipa lor a câștigat un meci, 2-1 cu Grecia, și a pierdut un altul, 0-3 cu Elveția lui Federer. Englezii mai au de jucat în grupă cu SUA, la care evoluează Serena Williams.

 

View this post on Instagram

 

Setting off from my @airbnb for the Wimbledon mixed doubles this afternoon ☺️ #backthebrits #ad

A post shared by Katie Boulter (@katiecboulter) on
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Top