SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Marian Vajda a fost desemnat antrenorul anului în ATP

Marian Vajda a fost desemnat antrenorul anului în ATP

Antrenorul liderului ATP, Novak Djokovic, a fost ales antrenorul anului în ATP. Un premiu cu atât mai onorant cu cât el a fost votat de ceilalți antrenori din circuitul mondial.
Antrenorul sârbului Novak Djokovic, liderul detașat al clasamentului ATP, slovacul Marian Vajda, este noul antrenor al anului în circuitul ATP. O decizie firească având în vedere că a retransformat în jucător de top un yoghin, știut fiind faptul că Djokovic se îndepărtase anul trecut de tenis.

Marian Vajda a fost antrenorul care l-a „inventat” pe Novak Djokovic și care l-a dus până pe locul 1 mondial în perioada de glorie a sârbului. Drumurile celor doi s-au despărțit acum mai bine de doi ani, iar acela a fost momentul în care tenismenul a început să intre într-un con de umbră, ca să folosim cuvinte blânde. Colaborarea lor s-a reluat în luna aprilie a acestui an, când Nole era pe locul 22 în lume și aproape nimeni nu mai credea în revenirea lui. Renașterea s-a produs totuși, iar de la Wimbledon Djokovic a părut un leu scăpat din cușcă. A cucerit titlurile de la Wimbledon, US Open, Cincinnati și Shanghai, revenind pe primul loc în lume, poziție pe care va începe și anul viitor.

“Îi dedic acest premiu întregii noatre echipe”, a spus Vajda, care a fost votat de ceilalţi antrenori din circuit. Au mai fost nominalizaţi pentru premiu Jan de Witt (Nikoloz Basilashvili), Carlos Moya (Rafael Nadal), Sebastian Prieto (Juan Martin del Potro) şi Simone Vagnozzi (Marco Cecchinato).CITEȘTE ȘI:  Horia Tecău a dezvăluit cu cine va juca anul viitor, dar și care e obiectivul

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Rafael Nadal a reluat antrenamentele. S-a decis când va reveni pe teren

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top