SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Mihaela Buzărnescu și Irina Begu vor pregăti meciul de Fed Cup cu Cehia în Thailanda

Mihaela Buzărnescu și Irina Begu vor pregăti meciul de Fed Cup cu Cehia în Thailanda

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinale la San Jose 2018

Anul 2019 va fi unul dintre cele mai pline de emoții pentru tenisul românesc. Iar unul dintre punctele culminante ale iernii va fi confruntarea cu Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale I a Fed Cup.
Programată în zilele de 9 și 10 februarie, la Ostrava, în Cehia, întâlnirea din ceea ce reprezintă de fapt sferturile de finală ale Fed Cup urma să fie pregătită timp de aproape 10 zile, în București și, apoi, în Cehia.

Într-un plan ideal, toate cele patru fete – nu e o surpriză că, după retragerea Soranei Cîrstea, vor fi convocate, dacă vor fi sănătoase, Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu și Monica Niculescu sau Ana Bogdan – urmau să se antreneze împreună sub îndrumarea căpitanului nejucător Florin Segărceanu. Adică să aibă săptămâna 28 ianuarie – 3 februarie 2019 liberă.

Conform calendarului WTA, în acea perioadă vor fi două turnee: cel de la St. Petersburg și cel de la Hua Hin (Thailanda).Irina Begu și Mihaela Buzărnescu vor juca la turneul WTA de la Hua Hin

Ei bine, dacă la cel din Rusia nu avem nici o jucătoare înscrisă pe tabloul principal, la cel din Thailanda vom avea două tenismene de Fed Cup: Mihaela Buzărnescu și Irina Begu. Cele două vor juca la simplu și, mai mult ca sigur, o vor face și la dublu. Nu mai departe decât săptămâna trecută Irina a anunțat acum puțin timp că va juca în sezonul următor cu Mihaela în circuitul de dublu, cu intenția declarată de a obține calificarea la Turneul Campioanelor în această specialitate.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top