SUNTETI AICI
ACASA > International > O nouă logodnă în tenisul mondial. Au fost lideri mondiali în juniorat

O nouă logodnă în tenisul mondial. Au fost lideri mondiali în juniorat

Daria Gavrilova si Luke Saville s-au logodit

Nu se întâmplă foarte des ca prieteniile dintre jucători și jucătoare să se încheie cu o căsătorie, de aceea atunci când apare o logodnă e frumos să fie marcată în mod special.
Acum, veștile frumoase vin din Australia, acolo unde Daria Gavrilova și Luke Saville tocmai au anunțat că s-au logodit. Cei doi sunt de mult timp împreună, iubirea lor fiind cea care a și convins-o pe Daria, care s-a născut în Rusia, să ceară cetățenia australiană.

Dintre cei doi, Gavrilova este cea mai cunoscută. În vârstă de 24 de ani, ea a fost pe locul 20 la simplu și pe 45 la dublu. Are un titlu WTA la simplu și unul la dublu și a fost numărul 1 la junioare în 2010.

Luke Saville are tot 24 de ani și a ocupat cel mai bun loc la simplu în 2015, când a fost pe 152 ATP. Ca și logodnica lui, și el a fost lider mondial al juniorilor, având două titluri de Grand Slam la acest nivel, Wimbledon 2011 și Australian Open 2012.

În ultima perioadă, cele mai cunoscute relații dintre jucătorii de tenis au fost cea dintre italienii Flavia Pennetta și Fabio Fognini, care s-au și căsătorit și au și un copil, și cea dintre Kristina Mladenovic și Dominic Thiem. Chiar dacă par la îndemână, relațiile dintre jucători și jucătoare sunt foarte dificile din cauza programului diferit al acestora, foarte puține fiind competițiile la care se joacă și la masculin și la feminin în același timp, în afara turneelor de Grand Slam.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top