SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Rafael Nadal a donat un milion de euro pentru sprijinirea sinistraților din Sant-Llorenc

Rafael Nadal a donat un milion de euro pentru sprijinirea sinistraților din Sant-Llorenc

rafael nadal bucurie madrid

Marii campioni sunt și suflete mari. Rafael Nadal a demonstrat încă o dată lucrul acesta, după ce a donat un milion de euro sinistraților inundațiilor din Insulele Baleare.

Rafael Nadal a oferit un milion de euro oficialilor localității Sant-Llorenç, afectată grav de inundaţiile din 9 octombrie, care au dus la moartea a 13 persoane.

“Este gestul unui om excepţional, al cuiva care vrea să-şi arate dragostea pentru locurile de origine şi vecinii săi”, a declarat pentru presa spaniolă primarul Mateu Puigros, după ce a primit donația de un milion de euro de la Rafael Nadal.

Nu a fost singurul ajutor pe care Rafael Nadal, originar din Manacor, în Insulele Baleare, l-a acordat sinistraților. În luna octombrie, când întreaga insulă a fost inundată, el a oferit spații de cazare celor afectați de ape în interiorul Academiei sale din Mallorca.

Rafael Nadal nu e singurul mare campion care a făcut donații celor aflați în nevoie. Roger Federer și Novak Djokovic, ca să-i amintesc doar pe alți doi foști sau actuali lideri mondiali ATP, au donat de-a lungul timpului sume importante de bani pentru doverse cauze umanitare.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top