SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Richard Williams, tatăl surorilor Serena și Venus Williams, are serioase probleme de sănătate

Richard Williams, tatăl surorilor Serena și Venus Williams, are serioase probleme de sănătate

surori williams copilarie

Surorile Serena și Venus Williams trec prin momente dificile. Tatăl lor, Richard, a făcut un al doilea accident vascular și acum poate vorbi doar prin intermediul fiului său, singurul care îl poate înțelege.
În vârstă de 72 de ani, Richard Williams, tatăl surorilor Seriena și Venus Williams și singurul care a crezut în posibilitatea ca ele să devină jucătoare de tenis, a suferit în urmă cu o lună un al doilea accident vascular. Iar acesta i-a afectat vorbirea. De fapt, singurul care îl poate înțelege este fiul său, Chavoita LeSane, fratele mai mare al tenismenelor.

Această a doua criză -pe prima a avut-o în urmă cu mai mulți ani – i-a fost provocată lui Richard Williams de cea de-a doua lui soție, Lakeisha (38 de ani). Cei doi au divorțat în 2017, dar ea i-a luat o casă din Florida falsificându-i semnătura. Cel puțin așa susține Richard, iar acesta a fost și motivul pentru care i-a intentat proces. Numai că stresul procesului a fost prea mare, așa că organismul tatălui surorilor Williams a cedat și el a pățit acest necaz. Nimeni din familie nu a făcut vreo dezvăluire referitoare la gravitatea situației lui Williams senior.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, ”la cumpărături” în Piața Centrală din Adelaide - FOTOGALERIE

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top